Legend
RE: vw golf mk2 gtd+i >Baby Blue' S (BBS)
Rece meni Hajro (cuvar tamo na rampi) da je neko zagledao auto , salim se naravno..
Drago mi je da ti se svidio, iako je bio poprilicno prljav (juce sam se kasno vratio iz travnika) pa ga nisam stigao ni oprat, jos ispiti stisli, sta da ti pricam
Sto se tice spustenosti, pa hbga, naviknes se nekako, nebi vjerovao gdje se mozes popeti sa onako spustenim autom, dobra stvar je sto je onaj spojler naprijed gumeni, savija se tako da nije neki problem, doduse nosaci karambolke su mi potrosni materijal :lol:
sljedeci put kad budes tu blizu, javni se da pijemo kafu
pozz
cvele_89 je napisao(la):danas sam imao priliku da uzivo vidim golfaca i stvarno je vrh , malo sam zagledao i obilazio (na parkingu kampusa fakulteta) noke nadam se da se ne ljutis? :icon_smile:
sve pohvale i samo da kazem da puno bolje izgleda uzivo, narocito farovi....samo noke imam jedno pitanje za tebe: kako si se ispeo na parking, jer golfac je stvarno zakucan u pod skroz???:icon_question: :icon_smile: ....jos jednom sve pohvale
Rece meni Hajro (cuvar tamo na rampi) da je neko zagledao auto , salim se naravno..
Drago mi je da ti se svidio, iako je bio poprilicno prljav (juce sam se kasno vratio iz travnika) pa ga nisam stigao ni oprat, jos ispiti stisli, sta da ti pricam
Sto se tice spustenosti, pa hbga, naviknes se nekako, nebi vjerovao gdje se mozes popeti sa onako spustenim autom, dobra stvar je sto je onaj spojler naprijed gumeni, savija se tako da nije neki problem, doduse nosaci karambolke su mi potrosni materijal :lol:
sljedeci put kad budes tu blizu, javni se da pijemo kafu
pozz