Član
RE: vw golf mk2 gtd prodject > update zimski rezim
vw Das auto predivan je,ajde ne sekiraj se za zimu doce ljeto pa onda opleti noke
vw Das auto predivan je,ajde ne sekiraj se za zimu doce ljeto pa onda opleti noke
admir jahic je napisao(la):vw Das auto predivan je,ajde ne sekiraj se za zimu doce ljeto pa onda opleti noke
Schumi je napisao(la):Nek si konacno i to rijesio
A odsad te zovemo Kremenko :lol:
allroad je napisao(la):extra golf... reko sam vec dosta puta .. dobro si se sjetio ovo da farbas celicare u crno puno ljepse izgleda al ko sto ti rece vec neko da ih okrenes kako treba... tu prenju lijevu stavi na desnu a desnu na lijevu da sara ide kako treba
polako preko ove zime
.nOKe je napisao(la):allroad je napisao(la):extra golf... reko sam vec dosta puta .. dobro si se sjetio ovo da farbas celicare u crno puno ljepse izgleda al ko sto ti rece vec neko da ih okrenes kako treba... tu prenju lijevu stavi na desnu a desnu na lijevu da sara ide kako treba
polako preko ove zime
hehe
hvala
a sto se tice gume, to je veca sila tj ne strucnost vuklanizera, vec sam to sredio.. idiotima moras nacrtati na kako gumu da stavi, ak on ne zna svoj posao kako cu ja znati :icon_mad::icon_mad:
eh et jarane.. kad skontas BANALNA stvar, ono drama jednostavno, ali i na to moras voditi racuna..allroad je napisao(la)::lol::lol::lol::lol: a ja ti vuklanizera hahaha sto me nasmija pravo:lol:
martin je napisao(la):Pozdrav nOKe, samo da se javim!
Golf fino izgleda i ako te veseli takav izgled samo naprijed!
Meni je ljepsi sa standardnim farovima, stopkama, zmigavcima i bez naljepnica i folija!
Posto vozim diesela,zanima me koliko konja ili kilovata ima tvoj golf?