Član
RE: vw golf mk2 gtd+i >project
Mattig <3 <3 <3 Sad ce dobar da bude i jos neki G60...
Mattig <3 <3 <3 Sad ce dobar da bude i jos neki G60...
GreenDevil je napisao(la):ja tebi 1000 put napisao da uzmes K14 al ti moras zanivljat po svome i trosit bezze pare na ta govna :lol::lol::lol:
nije bas preporucljivo da ide preko 1 bar ta turbina, do 1 bar ce ti bit tamam jer je fabricki pritisak 0.8 kolko ja znam
.nOKe je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):ja tebi 1000 put napisao da uzmes K14 al ti moras zanivljat po svome i trosit bezze pare na ta govna :lol::lol::lol:
nije bas preporucljivo da ide preko 1 bar ta turbina, do 1 bar ce ti bit tamam jer je fabricki pritisak 0.8 kolko ja znam
pa 1.1, 1.2 bi isao MAX MAX, citao sam na dieselforumu da je do 1.3 sasvim ok, poslije vec nije to to..
gledao sam ih sto pusu i do 1.6 kod njih, ja nebih isao toliko prvo zbog motora a drugo zbog turbine..
trenutno mi k24 puse 0.5..
znam, izgleda da je losa turbina skroz..GreenDevil je napisao(la):.nOKe je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):ja tebi 1000 put napisao da uzmes K14 al ti moras zanivljat po svome i trosit bezze pare na ta govna :lol::lol::lol:
pa 1.1, 1.2 bi isao MAX MAX, citao sam na dieselforumu da je do 1.3 sasvim ok, poslije vec nije to to..
gledao sam ih sto pusu i do 1.6 kod njih, ja nebih isao toliko prvo zbog motora a drugo zbog turbine..
trenutno mi k24 puse 0.5..
slabo je to, trebala bi 0.7 puhat
funky je napisao(la):0,7 je kod mene puhala fabricki.. sad nesto malo vise
ado_d je napisao(la):Montiraj to Kenane sto prije
s1ck je napisao(la):dobro izgledaju farovi
samo mene interesuje kako ces rijesiti ovaj dio lajsne ispod farova na kraju sto "fali"