Legend
funky je napisao(la):A hajde vise jebo te Ps. mogao si barem oprat karambolku prije nego si je montirao )
Oprao bi je ja al mi neko nije masku donijeo pa mi se neda...
funky je napisao(la):A hajde vise jebo te Ps. mogao si barem oprat karambolku prije nego si je montirao )
Mrva je napisao(la):ko beba.. samo sto beba prohoda nakon 9 mj a tvoj golf nakon 3 godine
Dobar dobar, nepusi :lol:
Mrva je napisao(la):
Jel mi se ovo cini il na ovom snimku nesto vise "klepece" nego inace? Kakva je situacija u kabini?
Kod tebe je ono BMC, ja zaboravilaLiga je napisao(la):Moras cuti u zivo, jer malo zvoni na videu, zvuk je dobar, s tim da je od filtera je dosta agresivniji...Mrva je napisao(la):
Jel mi se ovo cini il na ovom snimku nesto vise "klepece" nego inace? Kakva je situacija u kabini?
A u kabini, nista cuo nisam, valjda voda u usima... :lol:
Liga je napisao(la):Mrva je napisao(la):
Moras cuti u zivo, jer malo zvoni na videu, zvuk je dobar, s tim da je od filtera je dosta agresivniji...
A u kabini, nista cuo nisam, valjda voda u usima... :lol:
esso_sa je napisao(la):Hajde zavrsavaj taj auto, dosadan si ba vise
Liga je napisao(la):esso_sa je napisao(la):Hajde zavrsavaj taj auto, dosadan si ba vise
ko jel ja??? ne znam ti ja to...
esso_sa je napisao(la):[To ti namjerno razvlacis da bi imao o cemu pisat u pojektu ! Znam ja !