Član
RE: VW Bora V5 by Sene336
odlicno
pozitivno iznenadzen,dobro je i to sto su pronasli pocinioca zlocina,sad samo onako kako sam ti reko 
odlicno
Frenkie-3B je napisao(la):odlicnopozitivno iznenadzen,dobro je i to sto su pronasli pocinioca zlocina,sad samo onako kako sam ti reko
![]()
Sene336 je napisao(la):Frenkie-3B je napisao(la):odlicnopozitivno iznenadzen,dobro je i to sto su pronasli pocinioca zlocina,sad samo onako kako sam ti reko
![]()
hehe nisu ga oni nasli ja ga iso dva sata trazit i naso ga na istim mjestu ko sinoc ;-)
Frenkie-3B je napisao(la):Sene336 je napisao(la):Frenkie-3B je napisao(la):odlicnopozitivno iznenadzen,dobro je i to sto su pronasli pocinioca zlocina,sad samo onako kako sam ti reko
![]()
hehe nisu ga oni nasli ja ga iso dva sata trazit i naso ga na istim mjestu ko sinoc ;-)
aha dobro si,pa nisu htjeli ovi svicarski drotovi zato sto si stranac,i jesil ga prijavio,sta kaze coban? :lol:
Pike_gti je napisao(la):jos ffolije crne na stakla![]()
nermin suljagic je napisao(la):svaka cast jarane...akoibogda na proljece nam dodjes da vidimo kako sve to izgleda uzivo...dao si mi par ideja kako da sta uradim,svaka cast jos jednom...
velik pozdrav u Zurich
d.z.e.n.o. je napisao(la):Bora je perverzija, felge extra, spojler na gepeku mi se posebno svidja. meni taj fali, gdje ga mogu nabaviti. sve pohvale za auto![]()