Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Bojim se da neće moći nikako na 1.4 getribu možda i more našarafiti ali neće ti nikako moći izdražati... sasuti će se nakon malo jačega upiranja pitanje je tu i potisne ploče i lamele nevitujem da će pasati.... Nije problem tu dase postavi getriba od G60 more se naći jeftino...
2: bmwscaner. Jarane nije problem u novcima ako mi je nešto napeto ja to kupim napeti su mi ti motori nije ni turbina problem, problem je to šta su mi ti motori totalno nepoznati...
i meni je nepoznanica... znam jedino da u mog pola najlakse je upasat taj motor je pase na iste sarafe pa cak i na mjenjac al eto stim da bi ja i stavio mjenjac drugi znaci ovako motor mjenjac turbina i elektronika znaci sve sto mi komplet treba koliko to bi u novcima na kraju??
A kontaj da bi te ako sam dobro razumio ostale oko 1500€... sad kontaj koliko bi te još izašlo ugađivanje... Neznam ja se ipak vraćam na KR-a ili 9A... Samo zbog razloga što ih je lakše za naći lakše se da ugraditi(Sam ugraditi) i lakše je naći dijelova a KS su tu negdi...