Vozac Ferrarija Pregazio Stopalo Policajcu Koji Je Hteo Da Mu Napise Kaznu

Vozac Ferrarija Pregazio Stopalo Policajcu Koji Je Hteo Da Mu Napise Kaznu

Član
trizex je napisao(la):
EdinZa je u pravu, svidjelo se to vama ili ne, poletili ste kao krizari da osudjujete lika s ferarijem i pljujete po njemu, a da je naslov klipa "policijska brutalnost" onda bi mljeli kako su policajci stoka neotesana koja se bahati po narodu. Kakve veze ima ba bosanska policija, saneri po sarajevu, i sl. levati s ovime? Ama bas nikakve.

Piki dobro kaze, zanimljivo je samo auto.

Potpis :cool:
 
Član
sad si frajer i kurcis se ako znas engelski haha. a nek je se zainatio malo policiji, nebi niko imo muda da to napravi. kultura ili ne, al policajac nije bio u pravu I NE SMIJE se ovako ponasat, bacat ga, lupat po autu i pravit stetu. zamislite cijenu popravke ovog na ferrariju. ako je istinita prica u opisu videa (a ne vidim zasto nebi bila), nek je malo pretrpi se svaki boli, makar je se suprostavio. komontno moze sje*at policajca za ovo jer sve ima snimljeno
 
Član
Astra je napisao(la):
koji idiot.. veca bi faca bio da je odma izvadio 200$ i stavio drotu u dzep i rekao da ode zeni kupit nesto fino.. drot je upotrebio preveliku silu za ovako banalnu situaciju.. ako obratite paznju, vidjet cete da mu tocak nije ni dotaknuo stopalo, s obzirom da se odma trgnuo i poletio.. A i ostetio je covjeku auto, 3 puta je udario od taxi auto, a mislim da farbanje vrata kod ferari-a kosta kao njegovih 5 mjesecnih plata minimalno..

nema u americi prevelike sile i banalne situacije, kad te drot zaustavi tvoje je da stavis obje ruke na volan i da sutis, odgovaras samo ako te sta pita. drugo je sto nasi prasinari nemaju nikakvih ovlastenja...
 
Član
http://www.klix.ba/magazin/showbiz/glumac-julien-chabbott-ce-biti-tuzen-za-deset-miliona-dolara/120823070
:lol:
 
Šta se ovaj kurči i pali auto i kreće kad mu ovaj piše kaznu !? Porsla muda izgleda u teretani ..

Ako nije problem da mi vi koji smatrate da je policajac kriv što je ovako postupio,da samo napišete kako vi postpuili kada bi vama neko prešao autom preko noge ? Volim što ne bi bili agresivni .. Pričaju se priče inače na forumu,preko foruma su svi fini i uredni građani,ne divljaju,nisu agresivni i slično,ne probavaju se od semafora do semafora .. Uživo malo druga priča .. A što se tiče ovog članka,nema se tu šta smatrat' jel il' nije lažiro povredu,slikanje noge fino pa kom' obojci a kom opanci ..
 
Član
Koje imao posla s americkom MiliciJom zna kakvi su a ako ste imali posla s NYC policajcima onda znate da su to duboko poremecene osobe s potrebom da se izdrkavaju na vama i da naglase kako su oni rodjeni u AMERIKAMA!!!!
 
Član
Sve ono sto je zadnje e oni su jos par nivoa ispod toga. Glupi kolektivno, neradnici, ratoborni, rasisti i nacionalisti da ih nema vecih na svijetu, za dolar bi mater prodali. To sto im murija ima ovakve ovlasti nije radi zastite naroda, vec radi zastite stolica one dvije robovlasnikce partije, bolje da tuce raju nego da njih udara a kakvi su poremeceni da ne biju narod tukli bi njih. Stvarno nikog ne mrzim al nzm da ima gorihnjih, za 200 i nesto godina kolko postoje kao samostalna drzava imaju najduzu listu ratova u istoriji ratovanja, o istrebljenju indijanaca i urodjenoj mrznji prema crncima da ne govorim, sto je najgore ti crnci sluze te bjelce i jos komanduju "demokratskim" ratovima po svijetu. Najgora stvar od svega koja me kod njih iritira a to su preuzeli od svojih engleskih korjena je licemjerje, fazon mi smo domaci mi ne volimo strance a oni naselili tudju zemlju isto engleska politika mi nismo kolonisiti mi smo super svi drugi nisu ok.

Sto se tice ovog zandara ovo je neka napacena budaletina, dovoljno im je pogledat opremu hodaju ko kauboji tezi je onaj njihov opasac nego oprema pripadnika cobri i normalno da mora bit nadrkan, bio bi ja da ono sve na mene natakari jos da mi da odrijesne ruke. Ako mu je piso kaznu trebo mu se obratit, rec pisem kaznu pogresno si parkiro hos odma platit il nesto slicno, jednostavno onako je budala mogla ic od auta do auta i pisat nesto bezveze i ti sad cekas sta je i kako je. Ja kad bi ceko sta nasi pisu okamenio bi se, nidje nisam vidio zandara nego kod nas da stoji pored ceste il polako setka i pise u blokic slomi se pisajuci..
 
Član
Joooooooooooj svi na strani drotova pa ne mogu da vjerujem a psujete im majku gdje god vidite drota...
gdje mu je pregazio stopalo? podmece levat nogu vidi se iz aviona
 
Član
evo ja sam jedan od rijetkih koji nikad ne psuje policiju...

sa moje tacke gledista vozac je bio jako drzak, cak i ako je bio upravu trebao je sacekati i dostojanstveno to raspraviti sa policajcem, da li na ulici ili na sudu...

ruzno je otici od nekog ko ti se obraca taman to bio komunalac koji odvozi ti smece ispred kuce....
 
Član
Suki 100% si u pravu , možda pandur i nije bio u pravu al mali je bahat , da bi mu ja zavaljo plesku i na pravdi boga.
Da ima iole mozga , mogao je lijepo sa smiješkom uzeti tiket i poslije , ako je u pravu , kao gospodin jebavat pandura , a ovako , džaba mečka , džaba stan... što bi rekao jedan interpretator novokomponovane muzike:lol:
 
Policajac ili ,draže mi je reć, miliconer :icon_smile: je nogu stavio pred točak tek nakon što je ovaj "mudonja" sjeo u auto i htio krenuti i to kao da ovaj uopće tu ne postoji, a zna se kakav pristup ima američka policija, u ovakvim slučajevima svima se prvo obraćaju sa - "gospodine ........ ! " pa onda sve drugo. Policajac je s pravom popizdio i bacio ga na pod. ;)
 
Top