Naravno da ne vjerujem, znas gdje zivimo, znas kakav nam je mentalitet.. Ali eto hajmo reci da nije do mentaliteta i do povjerenja, jednostavno volim da vidim sta mi ko radi oko auta, a buduci da nisam neki strucnjak za mehaniku volim da mogu pitati ako me nesto zanima oko mog auta, itd. Naravno, ne dosadjujem i ne stojim majstoru nad glavom, on radi svoje dok ja jednostavno posmatram sa strane... A tebi svaka cast ako imas apsolutno povjerenje u bilo koga, kamoli u majstora
Slazem se sto se tice tog prvog.. Evo kupis npr. Kiu, novu, sa 7 godina garancije i naravno da ces je voziti u ovlasteni, jer ako je odvezes bilo kojem "lokalcu" gubis garanciju.. Sto se tice starijih auta, vozi gdje ti mislis da je ispravno i to je to.
A zivimo u takvoj drzavi gdje je je 100KM itekako velika cifra, pogotovo kad skontas da je prosjecna plata negdje oko 700KM. Tako da svako servisira pretezno u skladu sa svojim dzepom... Meni je drago sto tebi 100KM nije problem i daj Boze da docekamo vakat da nikome ne bude 100KM problem, ali nacekat cemo se.. Mislim da bi svakome bilo draze da udje na internet, zakaze servis i da se ceska dok mu auto bude gotovo, ali svako trazi povoljniju varijantu upravo iz ovih gore navedenih razloga..
Raspricah se ja