Član
RE: Volkswagen Scirocco Mk2
Jos jedan vikend i jos malo rada oko auta
Ubaceni xenoni h4 6000k, mada nikad nisam razmisljao o tome, al eto ostase jedni viska u kuci i stavim ih sebi.
Kratka svjetla
Duga svjetla, tu se pale i ovi mali farovi i onda dolazi ona zuta klasicna svjetlost, al ovi xenoni su cudni nekako, pa kad se upale duga svjetla gasi se ono xenon svijetlo (plavo) pali se neko slabije zuto i zuta u ovim malim farovima, i onda to super izgleda
Onda je napokon dosao i vjetrobran za siber
Pa sam opet krenuo u sredjivanje stokova, vec sam jednom radio sa mat crnom folijom, ali bezuspjesno, ovaj put sam uzeo mat crni RenCo sprej i odradio puno bolje to.
Desni stok:
Lijevi:
Pa onda malo smirglanja
I finalni proizvod
Iduci tjedan ugradnja serva, i vracanje na stare felge zbog poliranja ovih
Do tada, lijep pozdrav!
Jos jedan vikend i jos malo rada oko auta
Ubaceni xenoni h4 6000k, mada nikad nisam razmisljao o tome, al eto ostase jedni viska u kuci i stavim ih sebi.
Kratka svjetla
Duga svjetla, tu se pale i ovi mali farovi i onda dolazi ona zuta klasicna svjetlost, al ovi xenoni su cudni nekako, pa kad se upale duga svjetla gasi se ono xenon svijetlo (plavo) pali se neko slabije zuto i zuta u ovim malim farovima, i onda to super izgleda
Onda je napokon dosao i vjetrobran za siber
Pa sam opet krenuo u sredjivanje stokova, vec sam jednom radio sa mat crnom folijom, ali bezuspjesno, ovaj put sam uzeo mat crni RenCo sprej i odradio puno bolje to.
Desni stok:
Lijevi:
Pa onda malo smirglanja
I finalni proizvod
Iduci tjedan ugradnja serva, i vracanje na stare felge zbog poliranja ovih
Do tada, lijep pozdrav!