RE: Volkswagen Scirocco Mk2
Radi se i dalje
Kao sto neki znaju kupljen je jos jedan Scirocco za dijelova, dosta dobrih dijelova ima na njemu, u subotu smo ga rastavili u dijelove, puno dobrih dijelova na njemu, veliku vecinu dijelova cu ostaviti sebi a nesto ide na prodaju, izmedju svega sto ostaje meni je servo letva koju dugo trazim, amortizeri gepeka, kod mene su skroz losi bili nisu nikako drzali gepek, sad se sam otvara
itd. najzanimljivije mi je sto je ovaj Rocco imao Webasto koje smo takodje skinuli, originalno Vw webasto, vrlo rijedak dio. Da ne duljim evo par slicica popracenih objasnjenjima
Rocco kojeg smo rastavili u dijelove
Onda sam neke sitnice odmah danas montirao
Dugmici za zakljucavanje MK1
Zasto sam stavio ove a skinuo one orginalne? Zato sto planiram staviti Golfball kuglu na mjenjac uskoro, i unutrasnjost ce biti malo vise u retro stilu, i da bi se detaljima naglasio daj retro ton stavio sam i ovo.
Spojler za brisace
Stavljena je i pepeljara i amortizeri gepeka, letva ceka na montazu, kroz par dana bi trebao doci i vjetrobran za siber pa cu i to montirati.
Danas malo opran pa sam uzeo digitalac i napravio jedan mali photo session
Toliko za sada, uskoro planiram skinuti ove felge, staviti one stare sto su mi dosle na autu a ove lijepo detaljno ispolirati da budu ko ogledalo
LP