wade_ je napisao(la):Nasluti ja ovog turbaka,par komentara iznad Nek je sa srećom
MEDA je napisao(la):Oooo kako fin up u temi,svaka cast druze,sad ovaj 1.8T ima da izvrti ove 165/50 dok si rekao keks
sandy_mo je napisao(la):wade_ je napisao(la):Nasluti ja ovog turbaka,par komentara iznad Nek je sa srećom
:lol::lol: taman citam ono gore i bgm dodje, golemo je to kako se nikad nezna sta te sutra ceka i kako se uz malo premisljanja promjeni misljenje eto iduci put kad ga vidis kihat ce :lol:
MEDA je napisao(la):Oooo kako fin up u temi,svaka cast druze,sad ovaj 1.8T ima da izvrti ove 165/50 dok si rekao keks
Jooj zao mi guma i felgi ovih al morat ce ic nesto drugo
Skrabo je napisao(la):To su ti radovi :icon_biggrin:
Nema dalje,mogu misliti kada se ovo sve zavrsi i kad bude sve ustimano max.koji ce to strah biti :icon_eek::icon_eek:
ali nista bez Blow-off ventila :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: :lol: :lol:
:123::123::123:
dellas je napisao(la):Svaka cast za poduhvat, sad je projekat koji ces duuugo raditi i svaki dan ce biti sve bolji. Prvo da ustelujes da radi i ide u fullu, pa onda hocu bolje kocnice, trapove....ali rezultat vredi svaku paru i kap znoja, srecno
CoL3 je napisao(la):badzo cestitam nek je sa srecom,bas sam bio gledao kad ga je ubacio,ala tvornica ispalo javi se kad mi dolazio po svastiku ili ako nesto da vidimo to/oprobamo
marko mk1 je napisao(la):sandy_mo je napisao(la):wade_ je napisao(la):Nasluti ja ovog turbaka,par komentara iznad Nek je sa srećom
:lol::lol: taman citam ono gore i bgm dodje, golemo je to kako se nikad nezna sta te sutra ceka i kako se uz malo premisljanja promjeni misljenje eto iduci put kad ga vidis kihat ce :lol:
Jooj zao mi guma i felgi ovih al morat ce ic nesto drugo
Prvo cestitam sandy..
A sto se tice guma, ne boj se, slabo vrti ovaj turbo...treba odma veci staviti pa se voziti na slikovima...
Vwidimo se cim prije
Dejan 16v je napisao(la):Opaaa uleti turbo iznenada!
Super potez, samo mu izbaci interkuler vani!