Član
Da ti neko ponudi opciju recimo reno* megane il passat DA KORISTIS. Sta bi uzeo?Ja ne bih volio. Da ga dobijem džaba, prodao bih ga i kupio nešto drugo. Vjerovao ili ne, tako je.
Da ti neko ponudi opciju recimo reno* megane il passat DA KORISTIS. Sta bi uzeo?Ja ne bih volio. Da ga dobijem džaba, prodao bih ga i kupio nešto drugo. Vjerovao ili ne, tako je.
Da ti neko ponudi opciju recimo reno* megane il passat DA KORISTIS. Sta bi uzeo?
Kad mi ponudi, onda ću odlučiti.Da ti neko ponudi opciju recimo reno* megane il passat DA KORISTIS. Sta bi uzeo?
Zašto se ne poštiva nečiji ukus i eventualni izbor ? Zar moraju baš svi obožavat VW ?
Nevjerojatne su one situacije, kad se npr. objavi vijest " Audi R8 najbrži automobil na Nurburgringu....!! " i odmah iste sekunde se javljaju vlasnici nekog Golfa 1.3 ili 1.6 sa komentarom " VW rules....! " u smislu " ... super, j.bali smo im znanje, VW THE BEST..."
(ne podcjenjujem nikoga, samo dajem očiti primjer patriotizma prema nekom koncernu iako pojedini auti koji su dio toga nemaju baš nikakve veze jedni s drugima, ako ništa dijele ih generacije i svjetlosne godine u tehnologiji)
ja opet kažem to je tvoje ili moje mišljenje koje se vjerovatno zasniva dosta i na ukusu ali cijenu diktira nešto drugo, mi smo tu zanemarivi, još veća razlika u cijeni je u razvijenijim državama gdje je tržište još veće. npr meni je passat puno bolji od toyote, ali to je samo moje mišljenje, ali činjenica da je skuplji u svakom segmentu i još i prodavaniji je bitnija od našeg mišljenjaGTI TDI, nisam rekao da da nisu nepouzdani u današnjim mjerilima, ali nisu ni toliko bolji od ostalih u klasi da bi bili kao polovni od pređenih 200000 km duplo skuplji od konkurencije. Nije Passat bolji od Toyote Avensis da ga jebeš.