Evo moj osvrt na dosadasnji dio sezone...
Moje misljenje nakon 7 odvezenih utrka...vezano za razvoj dogadjaja u sampionatu!!!
U potpunosti se slazem,odlika velikih i jeste,kad dobije super auto da to iskoristi na najbolji moguci nacin,moze neko mrziti Jensona,jer je eto dobio taj bolid nicim zasluzan,al ja ne mislim tako,imao je on super sezonu sa bar honda timom,i kasnije unatoc nevoljama i katastrofalnim rezultatima nije kukao,nije psovao tim itd,dapace ostao je vjeran i docekao svoju priliku.
Pa sta treba sad,da izadje iz bolida i kaze,ne zasluzujem ja ovo...Ko je kriv Rubensu kad ne zna,kad je sporiji(ne poricem da je imao tehnicke probleme)al opet ni jednom nije pokazao da se moze nositi sa Jensonom i kad je mozda pokazao to je bilo kratkog vijeka,mnogo puta u istoriji F1 sampioni su bili oni za koje se misli da to ne zasluzuju,al jednostavno se tada poklopilo mnogo drugih stvari,i sad je identicna situacija,proslogodisnja borba do zadnjeg zavoja stajala je FERRARI I MCLAREN vremena da se posvete ovogodisnjem autu i sta je tu je,za razliku od njih honda je skoro cijelu proslu godinu razvijala auto i rezultat je tu,super brz i pouzdan auto uz konstantnog i za ovaj bolid odlicnog Jensona kojeg predvodi sa pit walla najveci strateg vjerovatno u historiji F1.
OK,unistili su nam sezonu,kao FERRARI i SCHUMACHER 2004. al sta da se radi,nekad treba prihvatit realno stanje i cestitati najboljem,a to su sada BRAWN GP I JENSON BUTTON...