davore,oplakah:lol:
Vozi se vuk na motoru, kada ga ugleda Crvenkapa:
• Vuče! Vuče!
• k**ac vuče, zar ne čuješ da trokira!
Kupio Haso Mercedes i pozvao Muju da se malo provozaju. Pre semafora auto počne kočiti. Pita Mujo:
- "Šta je to Haso?" Haso mu odgovori:
- "ABS."
Nakon nekog vremena kupio Mujo "fiću" i pozvao Hasu da se provozaju. Pre semafora Mujo počne kočiti i jedva stane. Pita ga Haso:
- "Šta je to Mujo?" Mujo mu odgovori:
- "ASS." Pita ga Haso:
- "A šta je to?"
Mujo mu kaže:
- "Ako stane stane."
Zasto kamikaze nose kacige?
-Iz zaj**ancije.
jedan za deyu
Idu dva programera ulicom i prvi kaze drugom:
- Vidi ovu kakve ima properties
- A drugi ce: dzabe, ona je read-only.
Putovao ciga sa violinom vozom i naidje na jednu zenu u crnini.Da ti odsviram nesto?Pita je ciga,a ona kaze:"Zalim sinovca Milana,utopio se u Drinu".
Ciga poce da svira:"Oj Milane sateram ti strini,kog si k**ca trazio u Drini"……
Kaže doktor Muji: - Morate da date uzorak krvi, mokraće sperme...
Mujo će na to:- Evo ti bolan gaće, tu ti je sve!
Razgovaraju Amer, Englez i Srbin o zaradjivanju:
Amerikanac: Ja zaradim 2000 dolara.Potrosim 1500 dolara... A gde mi ode onih 500 dolara pojma nemam...
Englez: Ja zaradim 1000 funti. Potrosim 500 funti... A gde mi ode onih 500 funti pojma nemam...
Srbin: Ma ja ti zaradim nekih 85 maraka , potrosim 350 maraka, a odakle mi marke i odakle mi onih 265 maraka pojma nemam...
-Zasto Crnogorac place na panju?
-Sjeo na ekser a mrsko mu da ustane
kako zemunci pjevaju cecu?
...znam za jedan grad,pored je Beograd....
Sudija pita optuzenog Zemunca: - Ako ste vec ukrali zlatan nakit, zasto ste ostavili pet hiljada evra koje su bile u drugoj fioci?
- Ajde nemojte sad i vi...Dosta mi je sto me ceo Zemun zaj**ava!
Sudija pita optuzenog Zemunca: - Ako ste vec ukrali zlatan nakit, zasto ste ostavili pet hiljada evra koje su bile u drugoj fioci?
- Ajde nemojte sad i vi...Dosta mi je sto me ceo Zemun zaj**ava!
Group: Stage III
Member No.: 108.420
Grad: Prijepolje
Godina rodjenja: 1990
Ime i Prezime: Stefan Topisirović
Automobil: VW Jetta
Starci u staračkom domu raspravljaju o manama svojih godina:
• Ma 60-te su najgora dob. - kaže jedan 60-godišnjak - Stalno imate osećaj da morate da pišate, a kad odete u WC, uglavnom stojite i ništa ne curi.
• To nije ništa! - odgovara mu 70-godišnjak - Kad navršite 70-tu, creva vam više uopšte ne rade. Morate da jedete žitarice, da pijete laksative, sedite na šolji ceo dan i ništa ne izlazi.
• U stvari - kaže im 80-godišnjak - 80-te godine su najgore.
• Zašto, imate li problema sa mokrenjem? - pita ga 60-godišnjak.
• Pa, nemam. Pišam redovno, svako jutro u 6 sati, tačno kao švajcarski sat.
• A imate li problema sa radom creva? - pita ga 70-godišnjak.
• Ne, ne, sve radi. s**em svaki dan u pola sedam ujutro. Tačno u minut.
Uzdahnuvši duboko, 60-godišnjak kaže:
• Hajde da pojasnimo, pišate svaki dan u 6:00 i serete u 6:30. Pa u čemu je onda problem kad navršite 80-tu?
• Ne budim se pre 8.
Dos'o peder na benzinsku stanicu i nabije ono crevo u dupe, tek izlazi radnik iz benzinske i vice: Ne bre, to je dizel. A peder ce: Meni je SUPER !!!
Prodajem Ladu Rivu '85 boje trula-visnja
Vise trula, nego visnja
-Kako Šiptar praktikuje siguran seks?
Obeleži velikim "X" svaku ovcu koja hoće da se rita.
Pozvao direktor fabrike Toyota direktora yuga da dodje u Japan da vidi fabriku i kako oni prave kola. Gleda direktor yuga kako prave kola i kada auto sidje sa trake japanci stave macku u Toyotu i zatvore sva vrata. Cudi se direktor yuga i pita direktora toyote sta sad rade a direktor toyore kaze da sad stavljaju macku u kola i sutradan ako macka prezivi znaci da nesto ne dihtuje dobro i da to mora da se popravi. I tako direktor yuga resi da tako radi i sa Yugom. Kad naprave Kragujevcani Yuga oni stave macku u kola i sutradan poledaju ako je macka u autu znaci da sve dobro dihtuje!
Zasto zene kad se probude trljaju oci ?????
- Pa zato sto nemaju j*ja !!!
setaju tata zemunac i sin zemunac kroz naravno zemun...
prolaze pored McDonald's-a i mali pita: "tata, tata...sta znaci ono M "???
a otac mu odgovara : "pa mun-Ze sine"!
Doso Tarzan da skace sa mosta u Neretvu. U tom trenutku nailazi Mujo i vidi ga kako se popeo na ogradu od mosta, pa ga pita: "Jel` Tarzane sta to radis?"
A Tarzan odgovara: "Zar ne vidis hocu da skocim u reku."
Mujo: "Jesi li ti lud, u reku ima puno skoljki! Hoce da se povredis?!"
Tarzan: "Mujo, skakao sam ti ja i medju krokodilima i borio se sa njima, vala nece me nekakve skoljke uplasiti da neuskocim u reku da se okupam", tako i bi Tarzan skoci sa mosta, uradi 2-3 koluta i padne u vodu.
Kad on izranja iz vode posle 5 min. i pita Muju: "Pobogu covjece, kakve su vam ove skoljke?
A mujo mu dogovara: "Paaaaa ima 2 od Bube, 2 od Fice, 3 od Lade,........."
Priča Haso šta mu se nedavno dogodilo dok je vozio auto...
- "Ja na kočnicu, ne radi!
Ja za ručnu, ne radi!
Ja u kiosk, RADI!"
Trazi se radnik u pekari da krivi kifle
Sta kaze svinja kad je zgazi Moskvich?
- ...skviiiiiiiiiich