Policija napravi raciju i uhiti sve prostitutke u gradu. Međutim njih je bilo tako puno da su neke morale čekati u redu pred ulazom u stanicu. U to prolazi neka bakica i pita što čekaju. Jedna veli:
- Bakice, pa dijele se naranče.
Bakica odluči isto stati u red za naranče. Dođe ona pred policajca koji se začudi:
- Bakice pa zar i Vi!?
A bakica odgovori:
- Je sinek, skinem si protezu pa lagano cuclam!
Naveče, leže muž i žena u krevetu i razgovaraju.
Žena:
- "Vidiš mužiću što imam ja, a što imaš ti?!.", nastavlja zena: "Ja imam šumu, i u šumi rudnik, po 3 miliona to je 6 miliona, a ti mužiću 2 jaja po kunu ipo, 3 kune, i jedan štapić 4 kune, to je ukupno 7 kuna."
Muž:
- "Vidiš ženo, opet mojih 7 kuna jebe tvojih 6 miliona..."
Pita unuk narkoman babu:
-Baba, jesi li mi videla neke tabletice negde po sobi?
A baba sva uzrujana reče:
-Pusti sine sad tabletice, jesi li ti video one zmajeve u kuhinji!?
Idu dva policajca i vode psa.
Jedan od njih podigne psu rep, pogleda i tako više puta dok onom drugom ne dosadi pa ga upita.”Šta bre gledaš stalno keru pod rep”. Kad će ovaj :”Ma izgleda da onaj tip što smo ga malopre sreli je neka lažovčina, kad je prolazio reče “”Vidi ker sa dva šupka”
Prije sata vjeronauke sin ispituje oca: -Tata, kako se zvala Adamova punica?
-Otac: "Pa Adam nije imao punicu. To je bio raj, sine moj."
Došao otac u vrtić po dijete.
Pita ga odgojiteljica:
- Koje je vaše?
A on će njoj
- Daj koje bilo, svejedno ću ti ga sutra vratit' ...
Žena peče jaja za doručak svome mužu. Odjednom njen muž uleti u kuhinju:
* Pazi. PAZI! Stavi još malo ulja! Oh, Bože! Pečeš ih previše istovremeno. PREVIŠE!
Okreni ih! SAD IH OKRENI! Treba još ulja. Joj! GDE ćemo naći JOŠ ULJA? ZALEPIĆE se!
Pazi... PAZI! Rekao sam ti PAZI! NIKAD me ne slušaš dok kuvaš! Nikad! Okreni ih!
Požuri! Jesi LUDA? Jesi li TOTALNO poludela? Ne zaboravi ih posoliti. Znaš, uvek
zaboraviš da ih posoliš. Posoli. POSOLI! POSOLI!
Žena ga zaprepašćeno pogleda:
* Šta je bre sa tobom? Misliš da ne znam da ispečem par jaja?
Muž mirno odgovori:
* Ne, samo sam hteo da ti pokažem kako je meni dok vozim.