Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Velicanstveno okupljanje na pist!i" THX EKIPI IZ NEUMA SVAKA CAST MOMCI@
Ma ja normala sve ja sam se cuo s tiborom maloprije kare cut ce mo se ujutro ako bude ljepo vrijeme da pilamo ako bude tmurno oblaci itd.. odkazat ce mo i j*at ga! abg posluzit ce nas vrijeme!
To bi bilo to, cim se sutra probudite ekipa, prvo jedno oko otvoriti, pogledat u nebo, pa tek drugo oko otvoriti...ako bude sunce mars iz beshe, ako ne, samo hrcite, prdite i smrdite u krpama kao sto i ja planiram
ja sam se ubio sinoc,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sta cemo za danas:icon_question:
Đuturile na pistu vrijeme fenomenalno moja me je prognoza zaj*ala! U 2 ili 1 i 30 kome se vise svidja !!! ajmoi ko ide ja sam sigura naravno jos popratne ekipe ajde budite se! Skeneru ides li mozda mi i buraz upane da bude kocaka ko u prici!
jooooj daje i meni tamo....hajd nek neko dođe po mene.....hehehe..ma dosao bi ja samo da ste malo blize...svaka cast momci sto se hocete organizovati,vidim da ste pravo "raja"..pozdrav veliki i da vam sunce citav dan sija i tek oko 11 veceras zadje...:lol: pozdravite mi Coleta
moze, nema zime drugar...aj dogovorite se za rostilj sta cemo kako cemo...ja mogu izdvojiti 15-ak markica za pive, vise nemam :icon_rolleyes::icon_cry:
Nezz.. sta cemo za rostilj taj, onda bi morali ostat do jedno 5-6 da se najedemo i sve.. nezz sta ocete, al ja mislim najbolje svak nekog pica nek ponese i sebi jedan sendvicic i uzivancija, a da za rostilj cekamo neki Race ili prvi meet na proljece?