Član
hehe nesto kontam, zamislite crnjaka, tek dodjete u bosnu, docekaju vas sa ruckom..ono piletina bude 
Death_beat je napisao(la):hehe nesto kontam, zamislite crnjaka, tek dodjete u bosnu, docekaju vas sa ruckom..ono piletina bude![]()
bulex je napisao(la):Death_beat je napisao(la):hehe nesto kontam, zamislite crnjaka, tek dodjete u bosnu, docekaju vas sa ruckom..ono piletina bude![]()
desilo mi se... prosle godine ja doso kuchi... kaze mati... ev ruchak ono ovo ja napravila... hajd reko da jedem... i u onom avionu chiken or pasta fazoni... sta si reko napravila... kaze piletina i krompir u rerni... ee jebiga reko mati
Tipo16V je napisao(la):ne radim sutra uzeo sam labor day onaj ... pa malo slusham muziku chillam ....
avaz primam citam svako jutro sabahomali hvala ti ...
najgore mi je sto cu ustat opet u pola 7roknicu se .... zadnji puta prije jedno 4 mjeseca kad sam uzimo slobodan dan ... ustanem u 7 prevrci se nekako do 9 u 9 malo net film net film ... u 2 nisam imao vishe sta raditi i odem na posao
![]()
bilosto je napisao(la):ajmo, djeca, fajront... dosta vise ovog nocnog tulumarenja... brzo, po dozu chicken ili one protein shit whatever i krevet :lol::lol::lol: