Član
hehe nesto kontam, zamislite crnjaka, tek dodjete u bosnu, docekaju vas sa ruckom..ono piletina bude
Death_beat je napisao(la):hehe nesto kontam, zamislite crnjaka, tek dodjete u bosnu, docekaju vas sa ruckom..ono piletina bude
bulex je napisao(la):Death_beat je napisao(la):hehe nesto kontam, zamislite crnjaka, tek dodjete u bosnu, docekaju vas sa ruckom..ono piletina bude
desilo mi se... prosle godine ja doso kuchi... kaze mati... ev ruchak ono ovo ja napravila... hajd reko da jedem... i u onom avionu chiken or pasta fazoni... sta si reko napravila... kaze piletina i krompir u rerni... ee jebiga reko mati
Tipo16V je napisao(la):ne radim sutra uzeo sam labor day onaj ... pa malo slusham muziku chillam ....
avaz primam citam svako jutro sabahom ali hvala ti ...
najgore mi je sto cu ustat opet u pola 7 roknicu se .... zadnji puta prije jedno 4 mjeseca kad sam uzimo slobodan dan ... ustanem u 7 prevrci se nekako do 9 u 9 malo net film net film ... u 2 nisam imao vishe sta raditi i odem na posao
bilosto je napisao(la):ajmo, djeca, fajront... dosta vise ovog nocnog tulumarenja... brzo, po dozu chicken ili one protein shit whatever i krevet :lol::lol::lol: