Član
Samo ti ostani dobar covjek , to je samo iskusenje za dobre ljude , ne sekiraj se svak ce dobiti ono sto zasluzuje kad tad , prosnjuhaj ti malo po Sarajevu sto kazes mozda su to namjerno uraditi da pomisli da auto vise nije tu
octavian je napisao(la):moze ako tuzilastvo izda naredbu telekomu da dostavi. onda dostavljaju sve vezano za taj broj, koga je zvao od koga primio poziv, poruke, gdje je bio telefon u odredjenom trenutku....sve. samo je bitno da li ce tuzilac izdati takvu naredbu. moze a i nemora.
Little Dragon je napisao(la):octavian je napisao(la):moze ako tuzilastvo izda naredbu telekomu da dostavi. onda dostavljaju sve vezano za taj broj, koga je zvao od koga primio poziv, poruke, gdje je bio telefon u odredjenom trenutku....sve. samo je bitno da li ce tuzilac izdati takvu naredbu. moze a i nemora.
ma kakvi sve je to povezano , prije mozda godinu dana kad su obijali golfa 5 pod mojim prozorima ja samo sto sam nazvao policiju oni su se pokupili i otisli sto znaci da imaju nekoga unutra ko im dojavi sta se desava , sve je to fuj u danasnji vakat
eeddiinn je napisao(la):A kako dođu do broja tel. ako nisu povezani sa policijom? Sve je to ista mafija. Pa do sada bi im stali u kraj da nemaju i oni tala u tome.