Šta je novo?
BHTuning.com - Tuning & Styling

Dobrodošli na jedinstveni forum na našim prostorima sa tradicijom preko 10 godina, 80 000+ tema, preko 1 milion postova i 45 000+ članova ... Tuning & Styling na jendom mjestu sve za vašeg limenog ljubimca!

Ukraden GOLF 5 2.0 TDI SPORTLINE

U zadnjih mjesec dana 5 policajaca je uhapseno zbog optuzbi da su suradjivali sa kriminalcima,ne bi me cudilo da kuce pocnu krast zajedno sa temeljima :banghead:
 

ake1982

Član
U zadnjih mjesec dana 5 policajaca je uhapseno zbog optuzbi da su suradjivali sa kriminalcima,ne bi me cudilo da kuce pocnu krast zajedno sa temeljima :banghead:[/QUOT
Nedavno naletim na ukradenu peticu,prijavim policiji 3 puta ne bi li reagovali, niko nista. Imaju Tim krim policije od 5 ljudi,a mene je do zenice pratilo 10 vozila automafija. Iz svega mozes zakljuciti da trebas voziti neku skalameriju,pa kad je maznu,a dobra je I ona za zeljeza,da nemas kredita Koji vracas za vozilo koje I nemas. Ja protiv policije nemam nista,duznost ti je da prijavis,Ali 1-2 kukolja ce osigurati da vozilo neces dobiti. Slazem se sa ovim da ces dobiti vozilo natrag vrlo rijetko,tako prijavi policiji Makar da neodgovaras za sranje koje mogu napraviti s tvojim autom. Na kraju ovim brdjanima je auto I potrebnije,za gradsku djecu je tramvaj;)
 

GaRGa

Član
Haj obrazloži to da su gluposti. Par ljudi koje znam da su im ukrali auto, niko ga nije dobio nazad,a da je paltio.
Stoci ne treba plačati, samo policiji prijaviti.
da ti neobjasnjavam Srecko je sam kriv sto su mu auto zapalili jer je glup i bezobrazan...
i ja bi mu zapalio da je meni isto uradio.. pomognes covjeku i pojedes govno...