Član
Slabo znam ulice starog grada , ali jel to na Širokači bilo ? ako je gore , to je neko od lokalnih narkomana i lopova , tako da ti to auto nije daleko od mjesta gdje je ukradeno 
Duke_Of_Harlem je napisao(la):Slabo znam ulice starog grada , ali jel to na Širokači bilo ? ako je gore , to je neko od lokalnih narkomana i lopova , tako da ti to auto nije daleko od mjesta gdje je ukradeno![]()
Duke_Of_Harlem je napisao(la):Slabo znam ulice starog grada , ali jel to na Širokači bilo ? ako je gore , to je neko od lokalnih narkomana i lopova , tako da ti to auto nije daleko od mjesta gdje je ukradeno![]()
Chuza je napisao(la):Duke_Of_Harlem je napisao(la):Slabo znam ulice starog grada , ali jel to na Širokači bilo ? ako je gore , to je neko od lokalnih narkomana i lopova , tako da ti to auto nije daleko od mjesta gdje je ukradeno![]()
Nije na Sirokaci,ovo je ulica dole na carsiji,tj jedna od brojnih ulicica,obidi put do Barica,Barice same ,Mrkovici isto,onda Skaljin Sokak Faletici put za Hresuto su ti neka od najzavucenijih mjesta u nekoj blizini te ulice u kojoj ti je ukradeno vozilo
![]()
NaneVR je napisao(la):Hvala vam ljudi puno sutra opet idem u akciju po navedenim pjestima :icon_rolleyes:
OggyBoy je napisao(la):NaneVR je napisao(la):Hvala vam ljudi puno sutra opet idem u akciju po navedenim pjestima :icon_rolleyes:
Sutra je već kasno. Auto se u dijelove rastavi za 2 sata sa latom i par momaka. Na tvoju žalost, vjerovatno je tako, ali me čudi zašto karavan, vjerovatno je bilo po narudžbi, inače se ne kradu, bar nisam upratio po hronikama.
OggyBoy je napisao(la):NaneVR je napisao(la):Hvala vam ljudi puno sutra opet idem u akciju po navedenim pjestima :icon_rolleyes:
Sutra je već kasno. Auto se u dijelove rastavi za 2 sata sa latom i par momaka. Na tvoju žalost, vjerovatno je tako, ali me čudi zašto karavan, vjerovatno je bilo po narudžbi, inače se ne kradu, bar nisam upratio po hronikama.