_nerko_ je napisao(la):drug ako mislis ostavljat jos golfa kod sebe,ugraduj plin.U mom golfu je plin i prezadovljan sam.benzin je benzin to stoji,ali brate osjeti se po novcaniku nenormalno...
Punto13 je napisao(la):_nerko_ je napisao(la):drug ako mislis ostavljat jos golfa kod sebe,ugraduj plin.U mom golfu je plin i prezadovljan sam.benzin je benzin to stoji,ali brate osjeti se po novcaniku nenormalno...
Mislim ostavljati golfa jer je extra ocuvan,a ide extra,jeftin za odrzavanje,a to po novcaniku mi je dobro poznato :icon_cry: ugl odlucio sam da ugradim plin,vjerovatno cu do nove godine ugraditi.
Gdje si ti ugradjivao plin?
aha hvala drug na pomoci,sve najbolje_nerko_ je napisao(la):Punto13 je napisao(la):_nerko_ je napisao(la):drug ako mislis ostavljat jos golfa kod sebe,ugraduj plin.U mom golfu je plin i prezadovljan sam.benzin je benzin to stoji,ali brate osjeti se po novcaniku nenormalno...
Mislim ostavljati golfa jer je extra ocuvan,a ide extra,jeftin za odrzavanje,a to po novcaniku mi je dobro poznato :icon_cry: ugl odlucio sam da ugradim plin,vjerovatno cu do nove godine ugraditi.
Gdje si ti ugradjivao plin?
Ugradjen je plin u Vibi u Tuzli.
_nerko_ je napisao(la):ma nema na cemu druze..nek ti je sretno sa tim radovima..
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):Jedno veliko DA za plin! Samo izmjenjas kablove svjecice( u slucaju da su ti lose), odes kod nekog provjerenog da ti ugradi i samo gas!
p.s. praktikuj ponekad da naspes aditiv i odvozis malo i na benzin cisto zarad dizni!