kako ne mogu ove pametnjakovice sto seru ko foke, a realno pojma nemaju o nekim stvarima
ti buckymb ako farbas auta kotas da si onog gore za yaya povukao
skuliraj se malo ovo je forum
izneses svoje misljenje, ne nameci ga drugima
covjek uopste nije rekao da je brzi od gtia vec da je uzimao neke, sto je istina, ja sam svojim ocima gledao kako alen uzima hgta, doduse proklizavao je bla bla bla, al je auto islo strasno..
mogu potvrdit i moj slucaj, kada se auto ustima, i kada je dobra turbina, moze se nevjerovatno puno postic sa tim motorom za tu snagu, treba biti realan u okviru mogucnosti tog motora naravno.. niko ne kaze da je to najbrze auto na svijetu, ukljuci mozak malo ali za dizela, napravljenog prije 20 godina, sa 1.6 klipovima ko kinder jaje auto extra ide !!
sto se tice ICa, ja ti opet kazem pusti ove supljatore sto pricaju mahalske price, ja sam uradio ovu konverziju o kojoj ti pricas, i ne da se osjeti, nego je ogromna razlika pogotovo u vecim obrtajima i vecim stepenima prenosa 3-4-5, ako imas pare za ovo, odmah ugradi, mene je izaslo negdje oko 200km, IC, crijeva,sreca pa mi je eldin TDI POWER to sve fino postavio, upasovao i to je to..