Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
cccc,ne mogu vjerovat.I opet kad ih pohapse,dobit ce par godina,izac iz zatvora i jos vece "face" bit,strasno.***** ti drzavu :icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:
Upravo tako, i izaci ce iz zatvora, al pazi sad, nemoguce da su obadvojica pucali, znaci jedan je ipak glavni krivac...Jadan taj decko, svakakvih budala ima, pa ko mu dade pistolj, treba ga...neznam ni sam kako kazniti :icon_mad::icon_mad::icon_mad:
E da nam je policija iz bivše države da malo reda zavede!!!Ovi sad su korumpirani i nesposobni!!!Ova vlast dok se svađa oko glupih zakona praktično teško primjenjivih država propada od siromaštine i kriminala!
R.I.P.
Nek on meni napise kaznu sto nisam dao zmigavac a vamo ubise nevine ljude tu ne smiju ni primirisati drotovska gamad , svak danas ima pistolj jel malo pihne tako i pripuca , nisam znao momka al mi je naravno zao nedo bog al moze se svakom desiti R.I.P