wade je napisao(la):a stvarno ima likova na ovom forumu....neko ko npr vozi sta ti ja znam nesto sasvim prosjecno,i ko je mozda jednom ili nijednom vidio te automobile uzivo, se nasao pozvan da kazu timu visoko obrazovanih i kvalificiranih strucnjaka iz ferarri-a,audi-a,lexus-a sta je los ukus ili ti cuning...stvarno smjesno...zaista...nhf ali tako vam je
BaXRS4 je napisao(la):Pošto se na postojećim vozilima, ukrasni završetci( rore) nalaze u sklopu stražnjeg branika, radi extremnih temperatura koje postiže auspuh kod ovakvih vozila, moralo se napraviti ovako kako je, da se nakon kratko perioda nebi počeli branik i difuzor pod temperaturom uvijati". Nije bitno dal je riječ o V8 ili V10 modelu, LP560 ili LP550 B, na svima je rađeno isto
BaXRS4 je napisao(la):wade je napisao(la):a stvarno ima likova na ovom forumu....neko ko npr vozi sta ti ja znam nesto sasvim prosjecno,i ko je mozda jednom ili nijednom vidio te automobile uzivo, se nasao pozvan da kazu timu visoko obrazovanih i kvalificiranih strucnjaka iz ferarri-a,audi-a,lexus-a sta je los ukus ili ti cuning...stvarno smjesno...zaista...nhf ali tako vam je
Vidiš, pravili su se pametni 10-ak postova pa ih sada nigdje... najprije prozivaju pa kada dobiju odgovor ušute... Forumske face
BaXRS4 je napisao(la):wade je napisao(la):a stvarno ima likova na ovom forumu....neko ko npr vozi sta ti ja znam nesto sasvim prosjecno,i ko je mozda jednom ili nijednom vidio te automobile uzivo, se nasao pozvan da kazu timu visoko obrazovanih i kvalificiranih strucnjaka iz ferarri-a,audi-a,lexus-a sta je los ukus ili ti cuning...stvarno smjesno...zaista...nhf ali tako vam je
Vidiš, pravili su se pametni 10-ak postova pa ih sada nigdje... najprije prozivaju pa kada dobiju odgovor ušute... Forumske face
allroad je napisao(la):BaXRS4 je napisao(la):wade je napisao(la):a stvarno ima likova na ovom forumu....neko ko npr vozi sta ti ja znam nesto sasvim prosjecno,i ko je mozda jednom ili nijednom vidio te automobile uzivo, se nasao pozvan da kazu timu visoko obrazovanih i kvalificiranih strucnjaka iz ferarri-a,audi-a,lexus-a sta je los ukus ili ti cuning...stvarno smjesno...zaista...nhf ali tako vam je
samo nemojte bokija nije covjek nista pametovo samo je postavio misleci da to tako ne treba