hihihihihi
malo rec
Nelle_G je napisao(la):BMW ne pravi ovakve felere.. :lol::lol::lol::lol:
malo rec
Nelle_G je napisao(la):BMW ne pravi ovakve felere.. :lol::lol::lol::lol:
Death_beat je napisao(la):BaXRS4 je napisao(la):Trebam li objasnit zašto je to tako na R8 V8, V10 na LP560, LP640 itd??? Boki nema veze sa ćuning, nisam mislio da možeš pomisliti da takva vozila imaju veze sa jeftinom izradom??!!
hajde nam molim te daj obasnjenje za ovo...cc
Nelle_G je napisao(la):Ma kako god bilo, sta je onda sa Porsche-om, Ferrarijem, Zondom ...treba da nabrajam modele vozila koji imaju smjesten motor pozadi a nemaju ove nazovi 'glupe zavrsetke'...
srdjo je napisao(la):Nelle_G je napisao(la):Ma kako god bilo, sta je onda sa Porsche-om, Ferrarijem, Zondom ...treba da nabrajam modele vozila koji imaju smjesten motor pozadi a nemaju ove nazovi 'glupe zavrsetke'...
pogledaj novu Californiu plizz...
nisam znao da je i na ovim ostalim autima tako nesto, Lexusa IS-F sam vidio uzivo al nisam primjetio takav auspuh:icon_confused:
...inace California mi se nije svidjela samo zbog tog nazovimo chuninga...imali su milion nacina da to urade bolje, mogli su se malo potruditi...jbg, ipak bi to trebao biti Ferarri!:icon_evil:
sub3r je napisao(la):da mi je samo znati gdje si ti...BAX"ld48dwa46"- te neke picke materine
pobrao svu pamet ovog svijeta :icon_question:
wade je napisao(la):a stvarno ima likova na ovom forumu....neko ko npr vozi sta ti ja znam nesto sasvim prosjecno,i ko je mozda jednom ili nijednom vidio te automobile uzivo, se nasao pozvan da kazu timu visoko obrazovanih i kvalificiranih strucnjaka iz ferarri-a,audi-a,lexus-a sta je los ukus ili ti cuning...stvarno smjesno...zaista...nhf ali tako vam je
ammel je napisao(la):wade je napisao(la):a stvarno ima likova na ovom forumu....neko ko npr vozi sta ti ja znam nesto sasvim prosjecno,i ko je mozda jednom ili nijednom vidio te automobile uzivo, se nasao pozvan da kazu timu visoko obrazovanih i kvalificiranih strucnjaka iz ferarri-a,audi-a,lexus-a sta je los ukus ili ti cuning...stvarno smjesno...zaista...nhf ali tako vam je
bravo drug svaka cast, i ja sam se kanio da napisem slican post, sve neki forum strucnjaci