SašaCRX je napisao(la):ne bih ja isao na toliko, cilj mi je 300-350... a ne znam koliko novaca bih izdvojio za turbinu, jbg, najbolje daj mi podatke i cijene, pa cu ja malo da se informisem :icon_biggrin: jer to mi je najbolja opcija, dobar turbo, ostalo sa e-baya
SašaCRX je napisao(la):sohc, d16y7, sa z6 glavom
baya je napisao(la):Izvinjavam se za OT ali ime teme... Turbo kitovi sa e-baya :lol: :icon_exclaim:
erol_brcak je napisao(la):Neam iskustva sa ebay kitovima, al imam druga koji je drugom drugu slozio turbo za 100 km i radi
turbina i ic sa nekog tam auta - dzabe, grana custom made, za injektore ne znam, trosak su bili samo ulje, cijevi, selnice itd
HrSupra je napisao(la):SašaCRX je napisao(la):ne bih ja isao na toliko, cilj mi je 300-350... a ne znam koliko novaca bih izdvojio za turbinu, jbg, najbolje daj mi podatke i cijene, pa cu ja malo da se informisem :icon_biggrin: jer to mi je najbolja opcija, dobar turbo, ostalo sa e-baya
za borg warner turbo frend traži 400 eura
ne moraš ti dići tlak na 550 konja, smanjiš tlak i imaš 350...
HrSupra je napisao(la):SašaCRX je napisao(la):ne bih ja isao na toliko, cilj mi je 300-350... a ne znam koliko novaca bih izdvojio za turbinu, jbg, najbolje daj mi podatke i cijene, pa cu ja malo da se informisem :icon_biggrin: jer to mi je najbolja opcija, dobar turbo, ostalo sa e-baya
za borg warner turbo frend traži 400 eura
ne moraš ti dići tlak na 550 konja, smanjiš tlak i imaš 350...