da prenesem utiske nas Zenicana koji smo ucestvovali na ovom TS;govorim ispred AK ZE-Tuning i imam punu podršku ostalih članova...
Tuning show kao event je bio dobar,standardno,kao i vecina TS,od programa sexy car wash,db drag,ocjenjivanje style-a i to je to,bilo je doduse i mjerenje jacine izduva,nesto novo i sto se meni licno svidjelo...mocna stvarka
sto se tice takmicara,moram priznati,bilo je zanimljivo,dosta dobrih auta,fino slozenih te ludih setupa u dB-u,imalo se šta za vidjeti
sto se tice organizacije,mi iz Zenice smo poprilicno razocarani,krenemo rano ujutro da bi stigli na vrijeme za prijave (jer je rečeno da su prijave max do 10h) stignemo na vrijeme,da bi na kraju prijave bile i do 13h,znači mi levati sto smo postovali ono sto je napisano na stranici organizatora i na eventu na fb...
sto se tice programa,ništa nije bilo onako kako je najavljeno,sve je pomjereno za 1 eventualno 2h...proglašenje pobjednika u 6,pola 7 men's cini a najavljeno daleko ranije...nema veze,opet kazem...
zanemarit cemo i neku djevojku,sto se kreveljila na razglas dobrih pola sata,45 min...
cisto sumnjam da je ona neka pjevačica i dio programa,jer hem nema pjevackih sposobnosti hem je malo pjevala,malo pricala,malo se cerekala i kreveljila na razglas i sudeci po reakcijama ostalih ucesnika,svima dobro išla na živce...
al' nema veze,opet cemo i to zanemariti...
po meni,po nama...NAJVECI PROPUST TS Gradiška 2013 su bili pehari za MINI klasu,tj NIJE ih bilo...bruka i sramota,organizator prebacuje krivicu zbog toga na ekipu koja je mjerila,lafo,nisu bekir i liga napisali da trebaju pehari i za mini klasu...
daj ba,smijesno...
koliko sam mogao do sada vidjeti mini klasa je jedna od "najposjecenijih" klasa,tu maltene ima najvise takmicara u toj klasi,te kao sto je Bekir rekao na dodjeli nagrada; to je klasa sa kojom pocinjemo i pravimo nase prve korake u dB-u,i upravo zbog toga sto je to pocetak,trebali bi biti pehari,trebale bi biti makar medalje da podstaknu takmicara i da ga nafuraju,jer taj prvi pehar se uvijek pamti i ima posebno znacenje...al' eto,ne mislimo svi isto...
elem,prešli smo 400 km,momak se prvi put takmicio i dobio je zahvalnicu od nekih 30 kpf...smiješno!
Jedno je sigurno,a to da mi,AK ZE-Tuning,više necemo ici u Gradišku.
LP