enesss je napisao(la):bilo je predobro , upoznao tonu ljudi sa foruma i dalje , eto neke nisam uspio uhvatiti ,davore mimoisli smo se 1000x jbg uvijek neko zove , ili oko auta ..... limpi-a sam sočio kako ulazi na parking , i odlazi , kasnije vidim stoji fabia na ulazu,isao 2x al je negdje u trku bio .....
postavim i ja koju fotku kasnije , al su bez veze .... UV filter kineski mi sve sjebo :icon_mad::icon_mad::icon_mad:
Liga je napisao(la):enesss je napisao(la):bilo je predobro , upoznao tonu ljudi sa foruma i dalje , eto neke nisam uspio uhvatiti ,davore mimoisli smo se 1000x jbg uvijek neko zove , ili oko auta ..... limpi-a sam sočio kako ulazi na parking , i odlazi , kasnije vidim stoji fabia na ulazu,isao 2x al je negdje u trku bio .....
postavim i ja koju fotku kasnije , al su bez veze .... UV filter kineski mi sve sjebo :icon_mad::icon_mad::icon_mad:
ma i auto ti je kinesko pravo...
:lol::lol::lol:
enesss je napisao(la):zadnja je najjaca !!! ... a dizel ti je pre pre pre pre predobar druze dottore
Chuza je napisao(la):Uhhhh u mm je bilo meni extra bilo,upoznao nove ljude vidio stare poznanike usput pokupio neki peharcic iz ciste zafrkancije sve u svemu odlicno