MTR je napisao(la):badboy je napisao(la):Bez uvrede ikome ...al stvarno ovaj enesov golf je vrh ...
@ MTR : Ja upoznao citavu ekipu ZE-TUNING ... gdje si ti bio ?? Jos nisam zaboravio kad si isao gledati onu Mareu iz Zenice sto sam mislio kupiti pa mi rekao kak je iscvokana, mogao sam te barem pocastit ccc
Nego samo onaj fico mi je toliko zanimljiv ,bas nekak sexy ...
vrtio se sa Oggy-em oko Nectara :lol::lol:
renault_fan je napisao(la):Bilo je dobro,malo postao iritantan stunt ali ok-e...
Def. najzanimljivije auto zuta honda civic,neki su nezasluzeno dobili pehar na osnovu niceg (to je upitno sa strane) ali :123:
badboy je napisao(la):MTR je napisao(la):badboy je napisao(la):Bez uvrede ikome ...al stvarno ovaj enesov golf je vrh ...
@ MTR : Ja upoznao citavu ekipu ZE-TUNING ... gdje si ti bio ?? Jos nisam zaboravio kad si isao gledati onu Mareu iz Zenice sto sam mislio kupiti pa mi rekao kak je iscvokana, mogao sam te barem pocastit ccc
Nego samo onaj fico mi je toliko zanimljiv ,bas nekak sexy ...
vrtio se sa Oggy-em oko Nectara :lol::lol:
Upoznajem se ja snjim ... rek badboy s foruma , on onak nektar u ruci .. ja sam Oggyboy .. samo odjednom : ooooooooooooooooo ***** sanska gdje si hahahah MA LEGENDA COVJEK
Samo jes ti dosao s ekipom ZE-Tuning ili ??
renault_fan je napisao(la):Bilo je dobro,malo postao iritantan stunt ali ok-e...
Def. najzanimljivije auto zuta honda civic,neki su nezasluzeno dobili pehar na osnovu niceg (to je upitno sa strane) ali :123:
Tebe sam najvise trazio tamo ... vidim nema auta ,nisam znao kak da pitam i jbg ...a pricao sam s nekoliko momaka iz AMK Sunce