ma bjezi PEKA ti kao djete kao da si tek polozioAlen_P je napisao(la):Jedini problem je što se šire dezinformacije i neistina. Ja nikad nikog nisam prozvao, a derno sam i ja par auta iz SRCS-a pa neću nikog da imenujem. Što se tiče stojadina, taj dečko je zujao oko mene par puta, ali ja fakat nisam nikad ni pokušao da potegnem, jer ipak mislim da nije fer i da imam ipak puno jači auto. Nadam se da se slažete samnom...
Alen_P je napisao(la):Jedini problem je što se šire dezinformacije i neistina. Ja nikad nikog nisam prozvao, a derno sam i ja par auta iz SRCS-a pa neću nikog da imenujem. Što se tiče stojadina, taj dečko je zujao oko mene par puta, ali ja fakat nisam nikad ni pokušao da potegnem, jer ipak mislim da nije fer i da imam ipak puno jači auto. Nadam se da se slažete samnom...
Lav je napisao(la):edo je bio svjedok kako je audi isao. sad ima okruglo 250 kila manje i samo prednji pogon.
nek vam covjek kaze sta je zlo.
alenx je napisao(la):Ma drug nemas se potrebe pravdati svi znaju sta je gti a sta srpce KO SE RAZUMIE.A ako taj sa stojadinom misli da je brz fino ga zovnes nek stavi pare pa onda stanes a u ostalom ima Street race pa nek se folira kod hrvata.
edo_16v je napisao(la):alenx je napisao(la):Ma drug nemas se potrebe pravdati svi znaju sta je gti a sta srpce KO SE RAZUMIE.A ako taj sa stojadinom misli da je brz fino ga zovnes nek stavi pare pa onda stanes a u ostalom ima Street race pa nek se folira kod hrvata.
i tebe je poderao
Lav je napisao(la):e igy, onaj plavi je od jarana nije moj. moj auto se lakira u sivu boju trenutno.
ne dolazim s njim dole nikad. a onaj je skoro pa prno. ne odrzava ga onaj mamlaz nikako. auspuh se raspo (i sam si cuo koliko bruji) a on nece da pravi nista. na onog se ne obaziri, auto je onako s vana normalno, a motor je 2.1 10V ili ti prevedeno nesto poput golfa 8V.
stara dvoventilska tehnologija. kod mene je bio taj motor i vani je. unutra je DOHC sa 20V.
a edo samo laganice da se radovi ako Bog da privedu kraju.
vjeruj mi da mi je dosta vise kad odem u varazdin, zagreb, osijek... nigdje nasih auta. sad u zagrebu bili mi i Pliska iz sarajeva cijelog. Sramota je to. i mostara je bilo dosta auta, una sport sa 2 auta, banjaluka sa 2 auta ili 3 nisam siguran. jedino u sarajevu sto ima (mislim na ljude koji voze race i ne omalovazavam nikoga ko ima brzo auto a nevozi trku) to je nas mozda 10-ak...
jbg svima se potrefilo da bas ove godine sve bude u kurcu. evo i par primjera: Moj audi se radio skoro pola godine, emirova honda isto tako, Nedin quattro je jos pred garazom bez motora, nedo u engleskoj i vraca se za par mjeseci, erka uhvati milion pehova, tvoj auto se radi, alenv kec isto, ma da ne nabrajam dalje. ja samo boga molim da jedan dan dodjem na trku u zagreb i tamo vidim 20 auta odavde.
Momci samo naprijed, svima vam zelim puno srece.
alenx je napisao(la):Alen_P je napisao(la):Jedini problem je što se šire dezinformacije i neistina. Ja nikad nikog nisam prozvao, a derno sam i ja par auta iz SRCS-a pa neću nikog da imenujem. Što se tiče stojadina, taj dečko je zujao oko mene par puta, ali ja fakat nisam nikad ni pokušao da potegnem, jer ipak mislim da nije fer i da imam ipak puno jači auto. Nadam se da se slažete samnom...
Ma drug nemas se potrebe pravdati svi znaju sta je gti a sta srpce KO SE RAZUMIE.A ako taj sa stojadinom misli da je brz fino ga zovnes nek stavi pare pa onda stanes a u ostalom ima Street race pa nek se folira kod hrvata.
Lav je napisao(la):vjeruj mi da mi je dosta vise kad odem u varazdin, zagreb, osijek... nigdje nasih auta. sad u zagrebu bili mi i Pliska iz sarajeva cijelog. Sramota je to.