Član
Kenno je napisao(la):mooamer je napisao(la):pa obicno si ti u ovoj situaciji pametnjakovic jer ocigledno da ti sama rijec govori "preticanje" a ne obilazenje pa da ti ono kulerski u petu i sa 1000 obrtaja gas laganini...to se u obicaju radi kad je auto parkirano ili se zaustavilo a kad je u pokretu logicno je da moras povecat drasticno brzinu bas radi ovih situacija golf-audi
Onaj koji biva pretican od strane drugih je dužan da ne povećava brzinu kretanja vozila i da vozilo usmjeri ka desnoj ivici kolovoza...po potrebi da smanji brzinu, pa i zakoči...i to je sva mudrost, i tako piše i u testovima i u zakonu, i oduvijek je i pisalo...
Koji motor imam i kojom brzinom pretičem, to apsolutno nije stvar onoga koji biva pretican...jesam li opet pametnjaković? Ili se sluša Đogani i Baki?:lol:
brate neznam sta je poenta tog famoznog djoganija i bakija,a to ima veze kojom brzinom pretices,jer vjerovatno ako ja idem 80km/h ti me nemozes preteci sa 60km/h!a to oko kocenja nigdje veze jer onda on ugrozava ljude iza sebe tako da kako god bilo,100% treba biti puno veca brzina onog koji pretice bas radi toga jer nezna hocel idiot ispred njega povecat brzinu ili sta vec!