Dakle, jucer sam imao jednu situaciju na cesti koja je na svu srecu zavrsila bez ikakve havarije. Ja sam vozio Audi A6 1.9 TDI, dok je rodjak vozio Golf 4 SDI. Sve je sretno zavrsilo, medjutim on mene danas napada i kaze da bi ja bio kriv da se nesto desilo. Ovo je situacija koja je vecini vas dobro poznata, a ja vjerujem da ovdje ima strucnjaka koji ce mi reci svoje misljenje, tako da cu ja na kraju njemu poslati ovaj link pa neka pogleda temu.
Ovako je bilo:
Dakle, slika 1 - Ja vozim Audi, a rodjak iza mene vozi Golfa.
Slika 2 - Golf pocinje da me prestize.
Slika 3 - Buduci da je Golf SDI jako spor, a ja nisam obracao paznju, te dajem gas i ubrzavam i samim tim Golf vise nema nikakve sanse da me stigne, auto dolazi iz suprotnog smjera te imamo situaciju gdje moze nastati direktan sudar izmjedju Golfa i auta iz suprotnog smjera. Sve se sretno zavrsilo, jer ovaj auto iz suprotnog smjera nije isao brzo, naglo koci i Golf se vraca u svoju traku. I tako, on mene napada i kaze da je bilo nesto, da bih ja bio kriv, a ja mu lijepo objasnjavam da sam bio u svojoj traci i da nemam nikakve veze s tim sto on mene prestize. Jos dodaje, da sam to uradio namjerno, pa pitam ja vas forumase tko bi bio kriv da je doslo do havarije? :123:
Ovako je bilo:
Dakle, slika 1 - Ja vozim Audi, a rodjak iza mene vozi Golfa.
Slika 2 - Golf pocinje da me prestize.
Slika 3 - Buduci da je Golf SDI jako spor, a ja nisam obracao paznju, te dajem gas i ubrzavam i samim tim Golf vise nema nikakve sanse da me stigne, auto dolazi iz suprotnog smjera te imamo situaciju gdje moze nastati direktan sudar izmjedju Golfa i auta iz suprotnog smjera. Sve se sretno zavrsilo, jer ovaj auto iz suprotnog smjera nije isao brzo, naglo koci i Golf se vraca u svoju traku. I tako, on mene napada i kaze da je bilo nesto, da bih ja bio kriv, a ja mu lijepo objasnjavam da sam bio u svojoj traci i da nemam nikakve veze s tim sto on mene prestize. Jos dodaje, da sam to uradio namjerno, pa pitam ja vas forumase tko bi bio kriv da je doslo do havarije? :123: