almir_gr je napisao(la):Onda ce ti biti dovoljno par centi spustanje hehe
ma Apexove žute opruge i mirna Bosna
almir_gr je napisao(la):Onda ce ti biti dovoljno par centi spustanje hehe
Oggy je napisao(la):Predji i ti na vw, imas vremena do nove pa razmisli... i ima ti onda jedan arman begic iz zgosce, on ti je glavni švercer u kaknju sto se tice felgi,muzike Nasao sam mu dobar spojler za gepek, original, jos je na trici,al necu mu reci gdje,da i ja sta zaradim....pozz.
ITALY je napisao(la):fidel je napisao(la):prvo ti auto kupi,pa onda sa prerAdama
:icon_idea: kad ti genijalac nebi komentarom usro... bilo bi super
ITALY je napisao(la):DiAbLo je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Jesi ti iz BiH ili? Kako uopste mislis uvesti auto 2001 godiste?
Moze 2001 god ali da je 9,10,11 ili 12 mjesec 2001 godine ...
A to za tuning , po meni se lambo vrata stavljaju samo na extremno tunirana auta tj. Ja nebi stavljao lambo prije nekih hebackih felgi , kompletnog body kita itd itd ...
Uzmesh Canove , dobre gume ,xenone uradish , kakvu muzikicu ubacish , zatamnish stakla , neki lonac nazad fin i stavish mu neke stopke jer su stock stope na bravu fuj ...
Sve ok, to znam.... ali u Kaknju nema niko Lambo, baš je u tome čar
A štopke još uvijek nisam našao, možda pokušam naručiti, al skupooooo
A jeste znali da je carina 13,5 umjesto 15%, odma se i pdv automatski umanjuje... a od 1.1.2009 će biti 7.5%. to sad pročitao na službenoj stranici Federacije
Deyo je napisao(la):Ho'š kupit' Corsu ? Felge bile 500KM :lol: Bila puštala zadnja desna guma, popravi(j)o za 3,5KM Sretno ti u shoppingu, ja ću vjerovatno Stilonju 1.6/1.8/1.9jtd
Oggy je napisao(la):Deyo je napisao(la):Ho'š kupit' Corsu ? Felge bile 500KM :lol: Bila puštala zadnja desna guma, popravi(j)o za 3,5KM Sretno ti u shoppingu, ja ću vjerovatno Stilonju 1.6/1.8/1.9jtd
Kubate, kupis ovu Corsu i dobijes opet iste felge ko one sto si ih prodao neki dan
Potpisujemto ti je najpametnije