Astra je napisao(la):
ja stvarno ne razumijem kako na tehnickom prodje golf 1,yugo 45 ,stojadin koji kostaju 500 km ,stari 30 godina ,koji se jedva krecu a sad odjednom nesto seru za folije... no nadam se da ce sve bit ok da ce se naprijed barem moc 30% ... ako se donese zakon da li ce pisati u saobracajnoj koliko je naprijed koliko nazad,jer ako ce to bit ''odokativno'' od strane nase policije moze se komotno 60 stavit
ja ne razumijem kako prodju auta sa divljim farovima....postoji pravilnik o tehnickom pregledu(kakav-takav), ako se postupa po zakaonu onda tehnicki ispravna auta i prodju, pa makar stara i 30 godina...
A druga strana medalje je ono sto ja znam da se barem u Zenici registruju auta koje nepostoje, sto se sa par osiguranja moze dogovoriti; das saobracajnu i auto je registrovano, zatim se samo osiguranje produzava a registracija je istekla prije npr. 3 godine. Licno sam se u sve uvjerio, da sad ne spominjem imena konkretno, a osim toga auto prodje tehnicki bez ikakve stele bez icega sa neispravnim zadnjim amortizerima-licno prisustvovao, sa rastelovanim snopom farova itd...prema tome haos pravi u cijelom sistemu.
A za folije opet kazem, zasto je uopste dopustena prodaja divljih folija, neprovidnih sa obe strane?? Evo konkretno navodim fis-vitez, rolne folije se prodaju po 6KM, mozete misliti koji kvalitet:icon_rolleyes: