Član
Potpis na sve sto kazes.Porsh treba biti beskompromisni sportas.On nesmije biti isto sto Audi,Bmw,Mercedes....Porsh je ipak Porsh.AnDel je napisao(la):nisam ja rekao da je ona losa ili da nije dobar auto, a mnogi ovdje 'stavljaju' jedni drugima rijeci u usta (dobro je dok su samo rijeci)
nego o filozofiji porschea , kao i svakog drugog brenda, a kako su krenuli da se stapaju sa komercijalom....za nekoliko godina nebi me iznenadio neki porsche od 20-30ak hiljda eura nov kojeg ce moci uzeti ogroman broj ljudi, i to porsche kao brend ce biti tek jos jedan onako usput, nista posebno za sto je do sada vazio.. moci ces birati audi a3 ili porscehe
cayena i panamera su narusili taj imidz, da njih nije bilo samo bi istinski zaljubeljnici uzimali porsch, a ne oni kojima je cilj da imaju 'dzipa' i 'limuzinu'...a za to postoje audi, bmw, jeep itd
da izvucem poentu : npr. kada vidim 911 okrecem se za njim i pokusavam vidjeti svaki detalj kako je to savrsenstvo dizajna, snage,entuzijazma, osobnosti... uvijek ostanem bez daha, ono ko malo dijete...
a kad vidim cayena ili panameru pih kao da sam vidio bilo koje auto, kako sam naveo cak ih i ne primjecujem zanimljivije mi je vidjeti nekog ML-a ili audi a7 i sl ako vec hocu da gledam te 'guzonjske' aute..al to je moj 'ukus'