Član
Moze li ti biti dobar Ferari limuzina npr,bez veze.GOLF TZ je napisao(la):kao sto kazu curice na fb OMG... iznenadjujete me bgm svojim izjavama...
Moze li ti biti dobar Ferari limuzina npr,bez veze.GOLF TZ je napisao(la):kao sto kazu curice na fb OMG... iznenadjujete me bgm svojim izjavama...
MyX-Mesha je napisao(la):UKUSI UKUSI I UKUSI, o ukusima se ne raspravlja to je hiljadu puta receno na forumu, ali i dalje se raspravlja o tome.
MyX-Mesha je napisao(la):UKUSI UKUSI I UKUSI, o ukusima se ne raspravlja to je hiljadu puta receno na forumu, ali i dalje se raspravlja o tome.
GTI FAN je napisao(la):Moze li ti biti dobar Ferari limuzina npr,bez veze.GOLF TZ je napisao(la):kao sto kazu curice na fb OMG... iznenadjujete me bgm svojim izjavama...
OggyBoy je napisao(la):MyX-Mesha je napisao(la):UKUSI UKUSI I UKUSI, o ukusima se ne raspravlja to je hiljadu puta receno na forumu, ali i dalje se raspravlja o tome.
Pa o čemu će se raspravljati nego o tome?!
O ukusima TREBA raspravljati, kad je neko slijep, bar ga izvesti na pravi put.
MyX-Mesha je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):MyX-Mesha je napisao(la):UKUSI UKUSI I UKUSI, o ukusima se ne raspravlja to je hiljadu puta receno na forumu, ali i dalje se raspravlja o tome.
Ama liku, ja ako nesto volim, ja to volim, koliko se tebi to svidjalo ili ne i ne mozes me ubijediti u suprotno, a isto tako ni ja tebe! I i dalje stojim pri tome da se o ukusima ne moze raspravljati.
Primjer: Ja ne volim paradajz, svi oko mene vole i tushe se jeduci ga. Tito dragi sa pistoljem me ne moze natjerati da ga pojedem! Ajd sad ti meni daj argument na ovo kako cemo mi rapsravljati o ukusima, jer je to ogavno povrce za mene, dok je za sve ostale najbolje!!
Onaj ko kupuje Porsha ne misli o rentabilnosti i gdje ce mu sjediti djeca,tu se zna klijentela,taj ima SUV a u rezervi za svaki dan :icon_biggrin: Jos bi trebalo da naprave karavana dizela.allroad je napisao(la):Prvi ja bi ga kupio prije sve i jednog porschea jer ima iste karakteristike a puno je bolji za upotrebu i nije dvosjed...rentabilan je a sve je isto
MyX-Mesha je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):MyX-Mesha je napisao(la):UKUSI UKUSI I UKUSI, o ukusima se ne raspravlja to je hiljadu puta receno na forumu, ali i dalje se raspravlja o tome.
Ama liku, ja ako nesto volim, ja to volim, koliko se tebi to svidjalo ili ne i ne mozes me ubijediti u suprotno, a isto tako ni ja tebe! I i dalje stojim pri tome da se o ukusima ne moze raspravljati.
Primjer: Ja ne volim paradajz, svi oko mene vole i tushe se jeduci ga. Tito dragi sa pistoljem me ne moze natjerati da ga pojedem! Ajd sad ti meni daj argument na ovo kako cemo mi rapsravljati o ukusima, jer je to ogavno povrce za mene, dok je za sve ostale najbolje!!
malojaci je napisao(la):Primjer ljudi vole stavljati plasticne spoilere na auta i lijepiti naljepnice,ledice i sl pa vi opet imate temu na kojoj ismijavate te ljude,dakle o ukusima se ipak raspravlja