RE: Suzuki Swift Sport Turbo
Bude sad nesto novih slika bas je u garazi na rastavljanju stavljam si ovu novu granu vadim klimu vani i sve te popratne luksuzne dodatke, i ako bude srece dizemo ga na 1.1 bar.
Ovu zimu je na 0.6 bar izbacio 230 konja. Tako da se nadam s tim 1.1 dignut blizu 300
A ok je nema kila 1030 kg je tezina u papirima, minus sad zadnja sjedala i klima i jos to.
Nadam se neki 1000 kg.
Ukratko kupljen je novi, pa je sa nekih 15 000 km neki zid mi izletio. I da nije bilo zida nebi ni ovog. Plan je bio 0.4 bara nekih 180 konja.
Kako to obicno ide, ajmo jos 0.1 pa jos 0.1, pa kovani klipovi pa kovane karike, pa malo po malo eto.
Nakraju do maksimuma dosli. Vozi se kako mali karting stvarno je zvrk.
Od auta sto sam se probao najsladi skalp mi je Bmw E46 M3, 110 se vozim vidim frajer blica, prestrojim se desno sacekam ga i po gasu do 200 nije me mogao prec onda smo morali kocit oboje
Evo dvije stvari sto su me zezale za taj tlak
Ovo drugo mi se rasula ova cijev sto ide iz turba na ispusnu granu i ko zna kad, meni je bilo cudno uvijek je EGT bio ekstremno visok nikako dignit tlak. Uglavnom zamor materijala. A i grana ova prva koja je bila nije bila dizajnom dobra ni trajna. To mi je prijatelj cinio iz usluge, ali od inoxa nema srece tako da sam uzeo giaznu i sad sam si na miru em sta ima vece kanale i drukcije su izvedeni tako da nema sudaranja plinova
Evo kako je to izgledalo prije zadnjeg rastavljanja. Posto ima mjesta "na bacanje" to je sve trebalo nogama ukrcat unutra.
S novom granom klima i kompresor idu vani, bude sutra stavio nove slike