Član
De ba raja skoro da nema vozaca koji nije u zivotu prosao na crveno, vecina nas sa foruma jest neki su iz zajebancije neki slucjano. Ja sam prije Skenderije prosao na crveno nisam isao 20-30km/h, zaprico me jaran ja gledo dje cu skrenit semafor ko ***** (sve mu ***** ko ga napravi kao i onom koji je napravio onaj semafor posle tunela kad se ide istocnom stranom prema foci, palama) i sta sad nikog nisam udario niko mene nije da jesam bio bi kriv bila bi mala steta i sta. Drugo je slucajno proci kad vozis normalno, a drugo je kad se ko kreten zaletis sa 150 kroz grad i proletis normalno da neces stat jer ne vidis ni semafor a kamoli svjeto.
Prije dvi godine isto sam mogo proletit gore u Vitez kad se ulazi, da sam proletio ne bi ja bio kriv semafor ide zeleno meni vec prednji tocak dosao do stuba semafora odjednom crveno bukvalno sam zakocio u pola raskrsnice, da sam nekog udario pisali bi meni gresku a niko ne kaze sto u nanotehnickom dobu da ga tako nazovem radi jebeni semafor koji je napravjen prije 30 godina i koji ima dvije boje a treca je za ukras.
Prije dvi godine isto sam mogo proletit gore u Vitez kad se ulazi, da sam proletio ne bi ja bio kriv semafor ide zeleno meni vec prednji tocak dosao do stuba semafora odjednom crveno bukvalno sam zakocio u pola raskrsnice, da sam nekog udario pisali bi meni gresku a niko ne kaze sto u nanotehnickom dobu da ga tako nazovem radi jebeni semafor koji je napravjen prije 30 godina i koji ima dvije boje a treca je za ukras.