VR6Boki je napisao(la):Fol ovog auta je da ima njemacki TUV i normalno se vozi po cesti, jaka je masina, al nije naforsirana i samo za SR-a, znaci moze preci bar 50000-ak km bez nekih problema. Zbog toga respekt za ovaj projekat...
gaga je napisao(la):golf 5 R32 je 70000 km, a golf 2 sa istim motorom + dorade koje su bas poooskupe(ja mislim da za ovu snagu, sa dsg mjenjačem, 4 slick gume.......... oko 15 000 €)
doplata za novog golfa R32, je 10 000 € bez poreza i urade motor sa 450PS...:icon_eek:punisher je napisao(la):gaga je napisao(la):golf 5 R32 je 70000 km, a golf 2 sa istim motorom + dorade koje su bas poooskupe(ja mislim da za ovu snagu, sa dsg mjenjačem, 4 slick gume.......... oko 15 000 €)
šta 15000 € ja sam čito da ovaj hgp bi turbo košta 20000€ + 5000 € za ugradnju (pročito u max tuningu) da ne govorim koliko je još za motor sprašeno i ostala čuda
Spico007 je napisao(la):Gledali smo ga u Rijeci,ide kao kad loptu opalis nogom,nevjerovatno.....svi smo stali na paf.A lik je skroz normalan,i raspolozen za razgovor.Svaka mu cast.I stabilan je ,brate,za tu brzinu,kao da ne ide toliko.A ovamo cijepa asfalt.