streetrace-grobnik2008-golf 2 r32biturbo

streetrace-grobnik2008-golf 2 r32biturbo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
hm,ja bi mozda i dao,al da se nalazi u nekom drugom tijelu,ako ne u hondinom onda bar u bilo kojem NEgolfu:D

jbg,9,8 s,a sve sljaka kako treba,sve stabilno i jos k tome cinjenica da izgleda tako obicno a moze poderat i najbrze serijsko auto trenutno,Njegovo Velicanstbo Veyrona,jebooo te,ja bi ga ipak uzeo,golf ne golf,37000 eura je sica koliko bih se samo sokiranih i zaprepastenih faca nagledao od strane ferrari/lamborghini/porsche vozaca,hehe :)

Član
Fol ovog auta je da ima njemacki TUV i normalno se vozi po cesti, jaka je masina, al nije naforsirana i samo za SR-a, znaci moze preci bar 50000-ak km bez nekih problema. Zbog toga respekt za ovaj projekat...

Početnik
VR6Boki je napisao(la):
Fol ovog auta je da ima njemacki TUV i normalno se vozi po cesti, jaka je masina, al nije naforsirana i samo za SR-a, znaci moze preci bar 50000-ak km bez nekih problema. Zbog toga respekt za ovaj projekat...

Potpis ;)

Član
nisam siguran je li to taj golf,al mogao bi bit
ako i nije,necete se ljutit,malo drukcije izgleda,al ljudi preradjuju,pa mozda su izmijenjali stosta
uglavnom i ovaj je zvijer
ev malo,pa placite:lol:

kao sto vidite 43,000€ motor
jeftino:)

Član
golf 5 R32 je 70000 km, a golf 2 sa istim motorom + dorade koje su bas poooskupe(ja mislim da za ovu snagu, sa dsg mjenjačem, 4 slick gume.......... oko 15 000 €)

Član
gaga je napisao(la):
golf 5 R32 je 70000 km, a golf 2 sa istim motorom + dorade koje su bas poooskupe(ja mislim  da za ovu snagu, sa dsg mjenjačem, 4 slick gume.......... oko 15 000 €)

šta 15000 € ja sam čito da ovaj hgp bi turbo košta 20000€ + 5000 € za ugradnju (pročito u max tuningu) da ne govorim koliko je još za motor sprašeno i ostala čuda

Član
punisher je napisao(la):
gaga je napisao(la):
golf 5 R32 je 70000 km, a golf 2 sa istim motorom + dorade koje su bas poooskupe(ja mislim  da za ovu snagu, sa dsg mjenjačem, 4 slick gume.......... oko 15 000 €)

šta 15000 € ja sam čito da ovaj hgp bi turbo košta 20000€ + 5000 € za ugradnju  (pročito u max tuningu) da ne govorim koliko je još za motor sprašeno  i ostala čuda
doplata za novog golfa R32, je 10 000 € bez poreza i urade motor sa 450PS...:icon_eek:

Član
Gledali smo ga u Rijeci,ide kao kad loptu opalis nogom,nevjerovatno.....svi smo stali na paf.A lik je skroz normalan,i raspolozen za razgovor.Svaka mu cast.I stabilan je ,brate,za tu brzinu,kao da ne ide toliko.A ovamo cijepa asfalt.

Član
Spico007 je napisao(la):
Gledali smo ga u Rijeci,ide kao kad loptu opalis nogom,nevjerovatno.....svi smo stali na paf.A lik je skroz normalan,i raspolozen za razgovor.Svaka mu cast.I stabilan je ,brate,za tu brzinu,kao da ne ide toliko.A ovamo cijepa asfalt.

drago mi je da ga je jos neko vidio uzivo...auto je metak....care sta si bio s calibrom gore?nisam te vidio....bila je ekipa iz bosne s golfovima i sciroccom....tebe se ne sjecam..pozz

Član
iskreno GLUPO, ako je vec tako dobar motor sto jest, zasto u golfa 2, sto nije u 5 ili slicno iskreno, a to da moze dobit veyrona nadam se da se salite NJEGOVO VELICANSTVO OD 1350 ks jos ce se nacekat da ga dobiju na 402 ili bilo gdje drugo.... a motor ovog golfa je mrak respect.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.