Little Dragon je napisao(la):imali kakvi novosti za smjestaj? neke ponude i sl? I imali raje koja ce ici u Subotu tamo oko 4-5 poslije podne?
ako ces me povuci hocu
Little Dragon je napisao(la):imali kakvi novosti za smjestaj? neke ponude i sl? I imali raje koja ce ici u Subotu tamo oko 4-5 poslije podne?
Limpi je napisao(la):najvjerovatnije dolaze "cuneri" iz ze, ako se dogovorimo, naravno kao publika, slabo ima ovdje kod nas auta za sr
Oggy je napisao(la):Limpi je napisao(la):najvjerovatnije dolaze "cuneri" iz ze, ako se dogovorimo, naravno kao publika, slabo ima ovdje kod nas auta za sr
kad idete, kojim putem, ocemo zajedno?
Limpi je napisao(la):najvjerovatnije dolaze "cuneri" iz ze, ako se dogovorimo, naravno kao publika, slabo ima ovdje kod nas auta za sr
enesss je napisao(la):super super , definitivno dolazim bar drugi dan,a nastojacu ako ikako mognem oba dana malo da kampujem
trizex je napisao(la):nedjelju dolazim sigurno, mozda i subotu ako me prenese....
Oggy je napisao(la):Limpi je napisao(la):najvjerovatnije dolaze "cuneri" iz ze, ako se dogovorimo, naravno kao publika, slabo ima ovdje kod nas auta za sr
edoze je napisao(la):Oggy je napisao(la):Limpi je napisao(la):najvjerovatnije dolaze "cuneri" iz ze, ako se dogovorimo, naravno kao publika, slabo ima ovdje kod nas auta za sr
ja cu vjerovatno ko i prosli put,na hifi lijevo,do banja luke i onda autoputem za gradisku
cesta neuporedivo bolja,kroz jelah je malo guzva,ostalo glat 100+ kmh
isao sam vec par puta za banja luku,murije ima do jelaha i tamo u celincu pomalo,al rijetkost
ostalo samo pun gas