trizex je napisao(la):Premorio se, vidio brdo poznate i novopoznate raje, vozio, maltene dozivio toplotni udar.....znaci standardni street race hahahah
fiat_hgt je napisao(la):imali ko kakvi slika...
trizex je napisao(la):@oggy ma tragicno, ja popizdio, prva voznja 17.0 s reakcijom 0.9 .....ja se isfurao ziv, poslije mi par ljudi rece da su se svi odreda zalili da im je vrijeme pola sec - sec losije nego inace.....da li radi vreline, ili sta, pojma nemam.....kvalifikacije sam uspio odvesti kako treba, pustio gas na 120 (inace mi je izlazna 150, zadnjih 50 metara se kotrljao samo) i napravio 16.6, ponadam se da je sve ok, kad na prvoj trci pun gas opet 16.6 i tu i ispadnem.....
s1ck je napisao(la):trizex je napisao(la):@oggy ma tragicno, ja popizdio, prva voznja 17.0 s reakcijom 0.9 .....ja se isfurao ziv, poslije mi par ljudi rece da su se svi odreda zalili da im je vrijeme pola sec - sec losije nego inace.....da li radi vreline, ili sta, pojma nemam.....kvalifikacije sam uspio odvesti kako treba, pustio gas na 120 (inace mi je izlazna 150, zadnjih 50 metara se kotrljao samo) i napravio 16.6, ponadam se da je sve ok, kad na prvoj trci pun gas opet 16.6 i tu i ispadnem.....
kakva je to reakcija triza:icon_question: sigurno nisi imao gdje kupiti FG-a :icon_biggrin: