Član
soffa je napisao(la):ako hoces snage ubaci gti a ako hoces nesto malo bolje od svoga ubaci 66kw s tim da mijenjas sve kosto ti je devil reko,,a stranac bi ti bio pun pogodak i naravno ko se razumije sve u to da ti spakuje,i jos cip i imas preko 110konja tdi,,na piku je bio golf iz sa toledovim motorom 81kw prodaje se pa nacu ti link da vidis a evo ti jedna trojka..
ako hoces snage ubaci gti a ako hoces nesto malo bolje od svoga ubaci 66kw s tim da mijenjas sve kosto ti je devil reko,,a stranac bi ti bio pun pogodak i naravno ko se razumije sve u to da ti spakuje,i jos cip i imas preko 110konja tdi,,na piku je bio golf iz sa toledovim motorom 81kw prodaje se pa nacu ti link da vidis a evo ti jedna trojka..
maa ja cesto idem za njemacku mogu od tamo dovuc dobru tricu 1.9 tdi
vjeruj njihovi otpadi su kao kod nas auto pijace
GTI FAN je napisao(la):Dakle zakljucak :icon_biggrin:,ako nece benzinca a hoce oko stotinjak ks ,turbo dizlo sa vise kubika od 1.6 je jedno rijesenje a sa I dodatkom jos bolje ali drisi kume kesu sto GreenDevil kaze :icon_biggrin:
ma na pik-u se tesko moze naci dobar stranac ja idem cesto za njemacku mogu od tamo dovuc dobru tricu kao sto sam vec reko njihovi auto otpadi su ti malte ne ko nase auto pijace kakvih auta tamo po otpadima imaa uhhh meni zao bude otic kad vidim sta oni na otpade bacaju
vjerovatno ce od tamo da stigne jedna trojkica 1.9 tdi pa cu sve prepakovat i to je to