Član
erol_brcak je napisao(la):Mene ni na jednoj sliji :/ ni mene ,ni auta,damn
ahh, pa sta da se radi kad je zensko u svakom slucaju uvjek na prvom mjestu. dovuci to svoje dupe ovamo pa cemo to zavrsiti kako treba
erol_brcak je napisao(la):Mene ni na jednoj sliji :/ ni mene ,ni auta,damn
Aditas je napisao(la):Za neki satak... na www.racingteam.ba biti be objavljeni rezultati.. a ja cu uskoro postaviti i najbolja vremena...
@dellorto javim ti se za preuzimanje pehara i diplome..
DeLLoRto je napisao(la):Ne bih da idem u off,ali moram napraviti jednu malu repliku na onu diskusiju o plavom kecu..jer me je Vedran zamolio za to.
Malo je ruzno pricati i komentarisati auto,a za koje neki ne znaju uopste sta je i kakav je motor i mjenjac u njemu. Motor je kupljen u Njemackoj i izmjerena mu je snaga od 25o ks,a oni malo upuceni u to znaju za sta je taj motor pravljen i da to nije samo jedna "obicna sesneska". Momak garantuje vrijeme od 13,7 sec. sa svojim autom no nitro,no turbo :123:
Isto tako je puno pozdravio rinalda i essu
trizex je napisao(la):
kralj si hahahanermin suljagic je napisao(la):imam ja finih slika na haubi,pa onda kada je ML zapao u blato probijene gume pa jos curi u po muka spade radapciger i podera joj novu majcu i grudnjak al nesmijem postaviti,ubice me zena...