Član
Liga jesil ti za style zaduzen? Znas li koliko je para takmicenje?
.nOKe je napisao(la):Sutra ekipica vw cluba lagano za mostar :icon_smile:
Little Dragon je napisao(la):Liga jesil ti za style zaduzen? Znas li koliko je para takmicenje?
hafaR_ABF je napisao(la):ajde svi koji idu iz sarajeva sutra rano ujtru nek kazu gdje da se nadzemo i ukoliko sati pa da idemo svi skupa
folcikagti je napisao(la):I?????
Dali ima kise????
Gdje oprati auto za stlye???
kakav je plan u nedjelju..
p.s moji se misle kada doc u sub ili ned
stefan je napisao(la):i ja sam odlucio da sutra idem aBd ima li kakva ekipica iz sarajeva da se prikljucim :icon_smile:
hafaR_ABF je napisao(la):ajde svi koji idu iz sarajeva sutra rano ujtru nek kazu gdje da se nadzemo i ukoliko sati pa da idemo svi skupa
ja sam kontao u 7 krenuti sa pala
punisher je napisao(la):kisa je prestala padat skros prije 5 sati, prije toga je u prolazu bio koji pljusak, sad je nebo vedro vide se zvjezdice :lol::lol::lol: ja mislim ali nisam sig nek neko potvrdi da u blagaju ima praonica, do piste 5 min, a za nedelju je trka, db i style
hafaR_ABF je napisao(la):stefan je napisao(la):i ja sam odlucio da sutra idem aBd ima li kakva ekipica iz sarajeva da se prikljucim :icon_smile:
ja sam kontao u 7 krenuti sa pala
stefo ajde da mi krenemo u 7 da se nadzemo negdje u sa pa da krenemo zajedno
folcikagti je napisao(la):do kada treba doc u nedjelju,,,,,
oce se moc prijaviti za style