erol_brcak je napisao(la):Brate dragi! Ovo se zove prerada.:icon_eek::icon_eek:
duleprof je napisao(la):Ovo treba istjerati na Nürburgring Nordschleife da vidimo onda vrijeme:icon_twisted:samo 10 primeraka i čiji 3,6 litarski biturbo motor sada raspolaže sa snagom od čak 631kW/858KS i 3 sekunde (do 300 km/h mu treba 18,9 sekundi
Hhahahha,smijesan si![]()
duleprof je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):Brate dragi! Ovo se zove prerada.:icon_eek::icon_eek:
duleprof je napisao(la):Ovo treba istjerati na Nürburgring Nordschleife da vidimo onda vrijeme:icon_twisted:samo 10 primeraka i čiji 3,6 litarski biturbo motor sada raspolaže sa snagom od čak 631kW/858KS i 3 sekunde (do 300 km/h mu treba 18,9 sekundi
Hhahahha,smijesan si![]()
Sto smijesan, ti si smjesan, jedna lasta ne cini proljece.
Sto se tice Njemacka vs Japan to je sigurna pobijeda Nijemaca jer Nijemci imaju vise luksuznih marki i sportista i to citavu silu. Japanci ce nesto koprcaju s tim GT-R:lol:
Audi,Merc,BMW, Porsche... ko se s tim moze mjeriti:icon_exclaim:
Deyo je napisao(la):duleprof je napisao(la):Sto smijesan, ti si smjesan, jedna lasta ne cini proljece.
Sto se tice Njemacka vs Japan to je sigurna pobijeda Nijemaca jer Nijemci imaju vise luksuznih marki i sportista i to citavu silu. Japanci ce nesto koprcaju s tim GT-R:lol:
Audi,Merc,BMW, Porsche... ko se s tim moze mjeriti:icon_exclaim:
Honda, Lexus, Subaru, Nissan
Ne spadaju u iste kategorije vozila i ne mogu se porediti po mnogo čemu, a za sve ostalo tu je Nurburgring Nordschleife![]()
erol_brcak je napisao(la):Ne,ne,tema je Japan VS Njemacka,dakle ne citava Europa,jbg ni Japan kao drzava ne mere protiv cijelog kontenta.
I ne znam sto spominjes SLR-a i R8,pa oni ne mogu primirast GTR-u(znas zasto,zato sto su Njemci
)
toon je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):Ne,ne,tema je Japan VS Njemacka,dakle ne citava Europa,jbg ni Japan kao drzava ne mere protiv cijelog kontenta.
I ne znam sto spominjes SLR-a i R8,pa oni ne mogu primirast GTR-u(znas zasto,zato sto su Njemci
)
zonda je ispred gtr-a, a ima mercedesov v12 motor
njemacka(uz taljansku pomoc) 1 - japan 0
cjena zonde je VEEELIKA mana, jer gtr košta samo djelic cjene zonde
njemacka 1 - japan 1
em... zonda je vecim djelom radjena od carbona... japanskog mislim
skrenulo se sa teme, ali gtr se sveukupno moze mjeriti sa euro-race automobilima... mada je zonda ljepsa, a i ovaj porsche nije serija
potpisVernes_AMG je napisao(la):erol : pitao sam imas li neki drugi argument osim GTR-a ??