BaXRS4 je napisao(la):
Ja bih zabranio na forumu svima što nisu sjeli u ništa preko 250bhp da daju ovakve komentare i da se ovako prepucavaju.
GTR je kult, al Erol neki dan si mi napisao koliko loše poznaješ auta tako da se na tvoje komentare više ne obazirem.
hahhah,koji si ti lik!
ja rekao da se ne bi poklonio S i RS modelima i ja sad lose poznajem auta,o maj gad,ovo je komedija.:lol:
A za ovo prvo,nemam komentara
I da sjedio sam i vozio crx od 150ks koji je brz koliko i 3,0 tdi u a4,jer ipak japan zna iskoristiti svoje konje na pravi nacin:icon_twisted:
Vernes_AMG je napisao(la):
Erole Erole koji si ti lik :icon_biggrin:
staza staza staza , oces ti mozda na more kad krenes ici stazom ili autoputem , na stazi profesionalci izvlace maximum iz auta , kakve koristi ti imas ( ako budes nekad imao GTR ) sto je on postigao dobro vrijeme ne ringu kad ti neces ni 70% tih mogucnosti isprobati , gdje je udobnost , komfor , uzivanje u voznji , kad nakon 5-6 sati voznje izadjes iz auta ko da si ustao iz kreveta , sad ces reci tu je Lexus , a svi znamo sta je Lexus i cije ideje i dizajn krade i da nijedan japanac nema IME
Pa jel pricamo ovdje o tome sta bih i kako bih ja vozio ili pricamo koje auto je brze od drugog,normalno da cu kao mjerilo uzet stazu,a ne odlazak na more.
Drugo udobnost i luksuz me apsolutno ni sekunde ne zanimaju (mozda kad budem imao 50 godina hoce),bas zato ne preferiram mercedes,bentley,rolls i te fazone,ne da ih ne preferiram nego sam totalno 'ladan prema tim markama,ok ,super su,kvalitet,udobni,aviJon od auta ali na tom svom polju,kad je u pitanju staza odnosno brzina/performanse mercedes out!
Ni jedan japanc nema ime,oh kako ste smijesni matero bozija,bjezi ba sa vama se ne da raspravljat,ja vam dam neke nepobitne cinjenice i kad nemate odgovor na to odmah ili se mijenja tema (kao ti sto je sad promijeni) ili se pljuje po toj osobi (kao bax po meni) ili se lock-a tema.
Pitas me imal sta osim GTR-aja ti navedem NSX-a koji na stazi (da,na stazi,tu se testira ko je brzi,a ovo je tuning forum,ne luksuz forum) dere 300 ks jace auto i odmah se usutite.
I jebo vas vise kakav je japan prije bio i da li ima ime ili neme,japan SAD rastura,in your face.:icon_twisted:
I love JDM