erol_brcak je napisao(la):Brate dragi! Ovo se zove prerada.:icon_eek::icon_eek:
duleprof je napisao(la):Ovo treba istjerati na Nürburgring Nordschleife da vidimo onda vrijeme:icon_twisted:samo 10 primeraka i čiji 3,6 litarski biturbo motor sada raspolaže sa snagom od čak 631kW/858KS i 3 sekunde (do 300 km/h mu treba 18,9 sekundi
Hhahahha,smijesan si
duleprof je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):Brate dragi! Ovo se zove prerada.:icon_eek::icon_eek:
duleprof je napisao(la):Ovo treba istjerati na Nürburgring Nordschleife da vidimo onda vrijeme:icon_twisted:samo 10 primeraka i čiji 3,6 litarski biturbo motor sada raspolaže sa snagom od čak 631kW/858KS i 3 sekunde (do 300 km/h mu treba 18,9 sekundi
Hhahahha,smijesan si
Sto smijesan, ti si smjesan, jedna lasta ne cini proljece.
Sto se tice Njemacka vs Japan to je sigurna pobijeda Nijemaca jer Nijemci imaju vise luksuznih marki i sportista i to citavu silu. Japanci ce nesto koprcaju s tim GT-R:lol:
Audi,Merc,BMW, Porsche... ko se s tim moze mjeriti:icon_exclaim:
Deyo je napisao(la):duleprof je napisao(la):Sto smijesan, ti si smjesan, jedna lasta ne cini proljece.
Sto se tice Njemacka vs Japan to je sigurna pobijeda Nijemaca jer Nijemci imaju vise luksuznih marki i sportista i to citavu silu. Japanci ce nesto koprcaju s tim GT-R:lol:
Audi,Merc,BMW, Porsche... ko se s tim moze mjeriti:icon_exclaim:
Honda, Lexus, Subaru, Nissan
Ne spadaju u iste kategorije vozila i ne mogu se porediti po mnogo čemu, a za sve ostalo tu je Nurburgring Nordschleife
erol_brcak je napisao(la):Ne,ne,tema je Japan VS Njemacka,dakle ne citava Europa,jbg ni Japan kao drzava ne mere protiv cijelog kontenta.
I ne znam sto spominjes SLR-a i R8,pa oni ne mogu primirast GTR-u (znas zasto,zato sto su Njemci )
toon je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):Ne,ne,tema je Japan VS Njemacka,dakle ne citava Europa,jbg ni Japan kao drzava ne mere protiv cijelog kontenta.
I ne znam sto spominjes SLR-a i R8,pa oni ne mogu primirast GTR-u (znas zasto,zato sto su Njemci )
zonda je ispred gtr-a, a ima mercedesov v12 motor
njemacka(uz taljansku pomoc) 1 - japan 0
cjena zonde je VEEELIKA mana, jer gtr košta samo djelic cjene zonde
njemacka 1 - japan 1
em... zonda je vecim djelom radjena od carbona... japanskog mislim
skrenulo se sa teme, ali gtr se sveukupno moze mjeriti sa euro-race automobilima... mada je zonda ljepsa, a i ovaj porsche nije serija
potpisVernes_AMG je napisao(la):erol : pitao sam imas li neki drugi argument osim GTR-a ??