George je napisao(la):neka dva hajvana su mi čistila merceresa lopatama i slomila mi znak naprijed, krovnu antenu i ižuljali ga sa svih strana nadam se da će se moć ispolirati :icon_cry: kad ih uhvatim rast će im borić iz guzice!!!
George je napisao(la):neka dva hajvana su mi čistila merceresa lopatama i slomila mi znak naprijed, krovnu antenu i ižuljali ga sa svih strana nadam se da će se moć ispolirati :icon_cry: kad ih uhvatim rast će im borić iz guzice!!!
danijel888 je napisao(la):kaze susjed danas : kolika je kriza u mostaru,ni lijanoviceve salame nema kupit
danas je skocila cijena jaja, 1 jaje 1 km :lol:
hasanbasa je napisao(la):danijel888 je napisao(la):kaze susjed danas : kolika je kriza u mostaru,ni lijanoviceve salame nema kupit
jel ti to ozbiljno za jaja:lol:
uuu a znak je skup.....uh uh..nedo Bog nikom...George je napisao(la):neka dva hajvana su mi čistila merceresa lopatama i slomila mi znak naprijed, krovnu antenu i ižuljali ga sa svih strana nadam se da će se moć ispolirati :icon_cry: kad ih uhvatim rast će im borić iz guzice!!!
u mene u garazi -10 sad mjereno a ovi sa -35 na kalibriranje uredjajamato19E je napisao(la):-30 na podrucju Žepča golf pali ko bez problema,ali ga je tesko zagrijat :lol:
danijel888 je napisao(la):hasanbasa je napisao(la):danijel888 je napisao(la):kaze susjed danas : kolika je kriza u mostaru,ni lijanoviceve salame nema kupit
jel ti to ozbiljno za jaja:lol:
ozbiljno,u konzumu danas jaja stigla i izadje te 10 komada 10 km :lol: :lol:
Anais je napisao(la):Jbt kakav vakat, jeftinije pojest pile neg jaje hahaha