@muha
Ja ti nisam buraz, i nauči se jednoj kulturnoj konverzaciji preko foruma,ako si već sirovina u realnom svijetu,budi barem iole obrazovan,emancipovan i kulturan dok si za tastaturom...
Ti si jedan samoproglašeni čuner,koji ne zna najobičniji tranzistor na pretvaraču napona da izmjeni a kamoli da ti dadnem da mi čačkaš oko ECU-a vozila...A sjeti se dobro kad sam se zadesio kod tebe u radnji,pa si nekom liku sjePo onaj pretvarač itd,itd...Znači ne poznaješ osnove elektronike,a za neki daljnji rad tu si najobičnija TARABA:lol: I to je tako...
Jedna stvar je što ja sve ovo posmatram sa aspekta običnog građanina,koji je došao i rekao: ''ok izvolite moje vozilo,biće vam plaćeno što uradite''. Ti to nisi znao uraditi,prema tome poklopi se ušima i šuti...
Druga stvar je da smo remapiranje bili dogovorili u X sati,da bi ti kasnio dobrih 40-tak minuta,što je krajnje ne profesionalno,da ne kažem bezobrazno.
Dok sam te čekao ,dolazi neki lik u radnju(vozio je Seata Ibizu) i pita tvog radnog pajdaša:''šta je sa ovim Golfom''? ovaj odgovara''biće remapiran''...Opet ovaj pita,,koliko će konja dobiti'', tvoj pajdaš odgovara:'' pa imat će poslije remapa sa 105KS,na 120-130'' ?!?
Ja ono stao,slušam i kontam: ''pa dobro jel 120 ili 130? Ili možda više...možda manje???
Tako da mi je u samom početku takva njegova izjava bila hladan tuš.
Golfa sam odlučio nešto malo da čačkam tipa remap,opruge,felge itd čisto da ubijem dosadu.
To što želiš da kažeš da ja nemam novaca za neku HI-TECH opremu...u najmanju ruku mi ispada smiješna,toliko smiješna da to nije čak ni za ovoga foruma:lol::lol:
Na kraju krajeva vozim bolja i skuplja auta od tebe,tako i tu možeš samo da se pokriješ ušima po tvojim rumenim obrazima i da jednom zauvjek ušutiš.
Onda čak i plasiraš priču kako sam ja nešto kao ljubomoran na tebe i tvoj rad?
Ma šta kažeš bolan?:lol::lol:
Moj posao nije ni blizu tvog,tako da ja tebi niti ti meni ne možemo biti konkurencija...Tu je sve jasno k'o dan i nema se šta dodati
Uostalom em si nepismen,em zadrt lik kojeg bole činjenice i istina,pa vidim da si se sav usplahirio i prema tome sva moja daljnja konverzacija ili prepucavanje sa tobom prestaje.Zarumenit ćeš mi se bojim se pa hercika će te odvaliti:lol:
Ostajem i dalje pri svome mišljenju a to je da si neznalica koja raji prodaje u 90% slučajeva šuplju priču,i da ti nije SM-a za tebe niko nikada ne bi čuo dalje od Vraca...Uostalom i ćorava koka nekad ubode zrno,tako i ti...A to da ću tvoju radnju zaobilaziti,svakako hoću.Nemaš brige za tim.Izbjegavam diletantska mjesta:lol:
Red bi barem bio da naučiš jednu pristojnu debatu voditi,i objasniti raji sa tehničke strane šta jeste izvodljivo,šta jeste moguće i šta se eventualno može desiti kao problem,kao što je Srđan par postova prije objasnio..Dok to ne naučiš ti si za mene jedan najobičniji komad balvana
Radite remap u Gradišci,nemojte žaliti 50 eura više ali barem dobijete crno na bijelo.
Toliko od mene na ovu temu-OFF