muha je napisao(la):
naravno, osim toga ja ovaj Lexxilium-ov Golf ocima nisam vidio tako da covjek bezveze pise i pokusava da poljulja ono sto je vec postalo tvrdjava...
al nema veze jednom mi je stari jedan ciko rekao :
" kod nas ce ti ljudi SVE oprostiti, da mu ubijes najdrazeg, pokrades ga, ali ako si u necemu dobar ( ili nedaj Boze bolji od njega ) nikad nece... "
Muha...nemoj me vući za jezik majke ti...Ako Srđana i njegov rad poštujem,o tebi i ćelavom Ismaru imam skroz drugačije mišljenje...Nemoj me tjerati da bezveze stavljam ovde print screenove nekih poruka...
Nisi mog Golfa nikad očima vidio? E pa moj Golf je crni Golf 5 kojem NISI znao iščitati podatke iz ECU.Kojem nisi znao ubaciti mape tamo gdje treba,pa si Srđana zvao da ne slažem 15 puta minimalno da ti on objasni šta i kako...
Moj Golf je onaj Golf koji je kod tebe proveo par sati ili pola dana uzaludno tračenje vremena,jer sam se i tada uvjerio da si obični DILETANT i ništa drugo...
I meni i mom jaranu,koji nažalost nije ovde registrovan da to potvrdi,nisi znao uraditi što bi ''ovlašteni distributer'' trebao znati da uradi,ili kako Srđan reče ''produžena ruka''.
U oba slučaja se radilo o Golfovima 5, TDI i oba su bila crne boje...Možda ti se sad pamet razbistrila ili se i dalje ne sjećaš? Ili samo glumiš amneziju?
Golf kojem si htio da vadiš ECU pa nekim svojim ''kućnim čarolijama'' da ubacuješ mape,jer regularnim putem nisi znao? Opet se ne sjećaš,predpostavljam...
Imao bih mnogo toga reći,ali mi je zaista mrsko da se raspravljam s tobom,jer to je uzaludno tračenje vremena.
Iznio sam svoj stav i ponavljam ga: SM uraditi DA,ali kod Srđana u Gradišci.
Kod Muhe NE,NE i NE...
SM valja itekako,ali sigurno mu je BOG zatvorio očio bio,kad je tebi davao zastupništvo.
Opet ponavljam,ti si jedna vrsta čovjeka koji naivnim likovima prodaje fino upakovanu priču.Sve što ti prodaješ i radiš,sve je najbolje,najkvalitetnije,najbrže,najljepše...
a u stvari ja ti više nikad ne bih dao 100 metara blizu da mi priđeš autu...